Με ψυχή και χαρακτήρα νίκη της Κ18 επί του Νέου Ηρακλή!

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Σημαντική νίκη πέτυχε η Κ18 βόλεϊ αγοριών του ΠΑΟΚ στην 2η αγωνιστική του Final-4 της ΕΠΕΣΘ, επικρατώντας του Νέου Ηρακλή με 3-2 σετ. 

Τα δύο πρώτα σετ ήταν... γεμάτα, και μοιράστηκαν και στις δύο ομάδες με το ίδιο ακριβώς σκορ, 25-23 και 23-25, 1-1. Στο τρίτο σετ, ο ΠΑΟΚ ήταν κυριαρχικός, πίεσε την υποδοχή των αντιπάλων του, ήταν αποτελεσματικός στις επιθέσεις του, κάνοντας με 25-16 το 2-1. Οι αντίπαλοι έκαναν το 2-2 με 20-25, με τη νίκη να κρίνεται στο τάι-μπρέικ. 

Στο τάι-μπρέικ, οι παίκτες του ΠΑΟΚ έδειξαν το καλό τους πρόσωπο, πήραν σημαντικό προβάδισμα από την αρχή, έχοντας τα... ηνία του σετ. Με 15-9 οι «ασπρόμαυροι» έκαναν το 3-2, κάνοντας παράλληλα ακόμα ένα βήμα προς τον τίτλο. 

Για την 3η και τελευταία αγωνιστική του Final-4, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ιωνικό Ιωνίας, την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30. 

ΠΑΟΚ (Λάμπης Μπαμπαλιούτας): Παντζάκης, Ευαγγελίδης, Τέλιος. Μαυρίδης, Τσουτάνης, Μαλετζίδης Φ., Μαρμαρίδης, Χειλαδάκης, Μαλετζίδης Μ., Μαυρίκος, Γραβάλης, Χατζηεμμανουήλ, Φανάρας, Ντίνας, Τέλιος Ι. (λ.), Γραβάλης (λ.).