Ο ΠΑΟΚ Morris τίμησε τον Πέριτσα Κρστιτς στο φιλικό κόντρα στη ZFK Masinac! (pics)

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Φιλικό προπονητικό χαρακτήρα έδωσαν οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες», απέναντι στη σερβική, ZFK Masinac, στο Προπονητικό Κέντρο του ΠΑΟΚ, στη Νέα Μεσημβρία. 

Στο πλαίσιο της φιλικής αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ Morris τίμησε μία εμβληματική προσωπικότητα για την ιστορία του τμήματος, τον Πέριτσα Κρστιτς, ο οποίος κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα ως προπονητής του Δικεφάλου, και πλέον βρίσκεται στην ZFK Masinac, έχοντας τον ρόλο του αθλητικού διευθυντή. 

Στο φιλικό, ο Θαλής Θεοδωρίδης έδωσε χρόνο συμμετοχής στις νεαρότερες παίκτριες του, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα για εκείνες, ενώ παράλληλα δοκίμασε νέα σχήματα και τακτικές, οι οποίες στο μέλλον θα φανούν απολύτως χρήσιμες. 

Οι «ασπρόμαυρες» παρουσίασαν πολύ καλό πρόσωπο, δημιουργώντας αρκετές φάσεις, παίζοντας όμορφο συνδυαστικό ποδόσφαιρο, ωστόσο δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Για την ιστορία το φιλικό ολοκληρώθηκε με 0-1 υπέρ των Σέρβων. 

Μετά το τέλος του προπονητικού φιλικού, ο έφορος του ΠΑΟΚ Morris, Κωνσταντίνος Βαρδαλής, έδωσε στον Πέριτσα Κρστιτς μία φανέλα του Δικεφάλου, η οποία στο πίσω μέρος της έγραφε «Champions 4, Perica Krstic», και μία μπάλα με το σήμα του ΠΑΟΚ. 

ΠΑΟΚ Morris (Θαλής Θεοδωρίδης): Κατεργιαννάκη, Κιουρεξίδου, Αχμέντοβα, Θεοδωράκη, Μαυρίδου, Μπαταούλα, Γιοβάνη (46' Κοσκερίδου), Σιδηροπούλου, Αργυρίου, Τζούρτζεβιτς, Κατσάνου. 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter