ΠΑΟΚ-ΑΟ Καλαμάτας

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Για την 17η αγωνιστική της Volley League ανδρών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου και ώρα 20:00, στο PAOK Sports Arena, τον ΑΟ Καλαμάτας. 

Δύο «στροφές» πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ο Δικέφαλος ψάχνει το απόλυτο, προκειμένου να μπει με ψυχολογία στις απαιτητικές «μάχες» των πλέι-οφ. Το σύνολο του Γιόσκο Μιλενκόσκι βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 27 βαθμούς σε 14 αγώνες. 

Απέναντί του, ο ΑΟ Καλαμάτας, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 0-3 από τον Μίλωνα, και παρέμεινε ουραγός στην βαθμολογία, έχοντας 9 βαθμούς σε 14 αγώνες. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του ESAP TV.

Οι τιμές είναι οι εξής:

Γενική είσοδος: 5€
VIP: 10€
VIP Lounge: 50€ (Εισιτήριο κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με το 2310988000)

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΑΟ Καλαματάς, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαστε πολύ κοντά στο τέλος της κανονικής διάρκειας. Μένουν ακόμα δύο παιχνίδια, για να ξεκινήσουν τα πλέι-οφ. Παρόλα αυτά η τελική κατάταξή μας δεν είναι τόσο σημαντική, χρειαζόμαστε τις νίκες μέχρι το τέλος για διαφορετικούς λόγους. Πρώτα απ' όλα, λόγω της αξιολόγησης της ομάδας, την βελτίωση της φόρμας μας, και για την αυτοπεποιήθηση μας ενόψει των παιχνιδιών-κλειδιά. Γι' αυτό το παιχνίδι κόντρα στην Καλαμάτα είναι σημαντικό. Είναι ξεκάθαρο ότι τη φετινή σεζόν όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές, και ο καθένας μπορεί να εκπλήξει τον καθέναν. Κάθε παιχνίδι πρέπει να αντιμετωπίζεται με σοβαρότητα, και να καταναλώνουμε μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε τη νίκη. Με κάθε σεβασμό στην Καλαμάτα, πιστεύω στην ποιότητα μας και σ' ένα ακόμα καλό αποτέλεσμα». 




Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024
17η αγωνιστική, Volley League ανδρών
PAOK Sports Arena
20:00, ΠΑΟΚ-ΑΟ Καλαμάτα (ESAP TV)