Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-Ζαφειράκης Νάουσας

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Οι δηλώσεις του Στέλιου Σεϊρεκίδη και του Γιώργου Ελευθεριάδη, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ζαφειράκη Νάουσας με 31-25, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Handball Premier. 

Στέλιος Σεϊρεκίδης:

«Η αλήθεια είναι ότι κάθε νίκη για εμάς είναι σημαντική. Σίγουρα ο Ζαφειράκης είχε ελλείψεις, θα μπορούσε να κάνει περισσότερα πράγματα. όπως θα μπορούσαμε και εμείς. Σίγουρα δεν είναι καλό ότι είμαστε αποσυντονισμένοι σε κάποιες φάσεις του παιχνιδιού. Από κει και πέρα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, και αγωνιστικά πιο πειθαρχημένοι, για να μπορέσουμε να φτάσουμε στον τελικό στόχο με μεγαλύτερη ευχέρεια. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Εμείς πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι στα επόμενα παιχνίδια, διότι έρχονται αγώνες με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, αφού πλησιάζει το τελείωμα και του δευτέρου γύρου». 

Γιώργος Ελευθεριάδης:

«Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, γενικά στο πρώτο ημίχρονο, καθώς παρασυρθήκαμε στον ρυθμό των αντιπάλων. Ήμασταν... χλιαροί, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Χάσαμε κάποια τετ α τετ, τα οποία οδήγησαν τους αντιπάλους σε δικά τους τετ α τετ, και γι' αυτό το σκορ πήγε κοντά. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο αποφασιστικά, παίξαμε συγκεντρωμένα στην άμυνα, και έτσι ξέφυγε το παιχνίδι μετά από κάποιο σημείο, και πήρε τους δύο βαθμούς που χρειάζονται. Καλό είναι τέτοιου είδους παιχνίδια να τα αντιμετωπίζουμε με μεγαλύτερη σοβαρότητα. Κρατάμε τους δύο βαθμούς και προχωράμε». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter