ΑΟΠ Κηφισιάς-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Για το νοκ-άουτ ημιτελικό του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς», ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00, τον ΑΟΠ Κηφισιάς. 

Ο Δικέφαλος, μετά την πρόκρισή του επί του Άθλου Ορεστιάδας, βρίσκει στον... δρόμο του τον ΑΟΠ Κηφισιάς, έχοντας ως στόχο την παρουσία του σ' έναν ακόμα τελικό τίτλου. Σε περίπτωση πρόκρισης, θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού, Παναθηναϊκός-Πήγασος Πολίχνης. 

Απέναντί του, ο ΑΟΠ Κηφισιάς, ο οποίος στον προημιτελικό απέκλεισε με 1-3 τον Φοίνικα Σύρου. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του ESAP TV. 

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΑΟΠ Κηφισιάς, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Αναμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην Κηφισιά, ειδικά μετά το παιχνίδι του πρωταθλήματος στο οποίο ναι μεν κερδίσαμε 2-3 αλλά ήταν μία δύσκολη αναμέτρηση. Τώρα είναι ένα νοκ-άουτ παιχνίδι, και αυτό το κάνει ειδικών συνθηκών. Είναι ένα παιχνίδι κυπέλλου, οπότε δεν υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί, αλλά φυσικά εμείς θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί καθώς παίζουμε κόντρα σε μία καλή ομάδα, η οποία βελτιώνεται, παίζει καλό βόλεϊ, ειδικά στην έδρα της. Θα πρέπει να προσεγγίσουμε το παιχνίδι με απόλυτη σοβαρότητα, να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε, διότι αν δεν το κάνουμε, θα έχουμε πρόβλημα. Η Κηφισιά έχει κάποιες αλλαγές στο ρόστερ της, οπότε δεν γνωρίζουμε απόλυτα στο πως θα παρουσιαστούν. Έχουν παίκτες που έρχονται από τον πάγκο και μπορούν να αλλάξουν την τύχη ενός παιχνιδιού». 


Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024
Ημιτελικός, Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς»
Γυμναστήριο «Ζηρίνειο» Κηφισιάς
19:00, ΑΟΠ Κηφισιάς-ΠΑΟΚ