Η μεικτή ζώνη του ΑΟΠ Κηφισιάς-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Οι δηλώσεις του Γιόσκο Μιλενκόσκι και Δημοσθένη Λινάρδου, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΑΟ Κηφισιάς με 0-3, στο πλαίσιο του νοκ-άουτ ημιτελικού του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς». 

Γιόσκο Μιλενκόσκι:

«Πρώτα απ' όλα είμαι πολύ ευχαριστημένος με την πρόκριση της ομάδας στον τελικό. Η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλή, είχε τελείως διαφορετική προσέγγιση σε αυτό το παιχνίδι, σε σχέση με αυτό προ 10 ημερών πάλι μεταξύ των δύο ομάδων, για το πρωτάθλημα. Η ομάδα έβγαλε πολύ ποιότητα στο παιχνίδι της, κυρίως στα δύο πρώτα σετ. Στο τρίτο έκανε κάποιες αλλαγές η Κηφισιά, μας δυσκόλεψε περισσότερο, αλλά καταφέραμε να πάρουμε την νίκη και την πρόκριση και να πάμε στον τελικό. Υπάρχουν και άλλα παιχνίδια, έχουμε κάνει μια πρόοδο σε αυτά τα τελευταία παιχνίδια και συνεχίζουμε στους ίδιους ρυθμούς για να πετύχουμε όλους τους στόχους μας».

Δημοσθένης Λινάρδος:

«Είναι μια πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μου. Σήμερα πήραμε το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό του Λιγκ Καπ αλλά δεν θέλω να σταθώ εκεί, στο αποτέλεσμα και στον αγώνα. Θέλω να σταθώ ότι σήμερα έχει περάσει ένας χρόνος από την ανείπωτη τραγωδία των Τεμπών, ελπίζω οι υπεύθυνοι να τιμωρηθούν από τη δικαιοσύνη και οι ψυχές που θυσιάστηκαν με τέτοιον άδοξο τρόπο να βρουν γαλήνη.

Θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι, είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους. Κατακτήσαμε το Σούπερ Καπ, το αφήσαμε πίσω μας. Είχαμε δύσκολες εμφανίσεις που νομίζω είχαμε χάσει την συγκέντρωσή μας. Παιχνίδι με το παιχνίδι και τώρα που θα κρίνονται οι τίτλοι, θα φανούμε πιο σοβαροί και πιο αποτελεσματικοί. Προσωπικά εγώ θεωρώ ότι είτε 3η είτε 4η βγούμε στο πρωτάθλημα, δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή. Το θέμα είναι να κοιτάμε τους εαυτούς μας, να είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά, σωματικά και με απόλυτη συγκέντρωση να πάρουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε στο τέλος».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter