Φοίνικας Σύρου-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Για την 18η αγωνιστική της Volley League ανδρών, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Σύρο, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 2 Μαρτίου και ώρα 17:00, τον τοπικό Φοίνικα.

Στη τελευταία «στροφή» της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ ψάχνει τη νίκη, προκειμένου να πάρει ακόμα περισσότερη ψυχολογική άνοδο ενόψει της απαιτητικής περιόδου που έρχεται με υποχρεώσεις στα πλέι-οφ της Volley League ανδρών, στο Κύπελλο Ελλάδος αλλά και στον τελικό του Λιγκ Καπ. 

Οι Υπερπρωταθλητές Ελλάδος ταξίδεψαν απευθείας από την Κηφισιά, όπου και πήραν την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ, στη Σύρο, έχοντας να διαχειριστούν και το κομμάτι της κόπωσης των συνεχόμενων ταξιδιών. 

Απέναντί του, ο Φοίνικας Σύρου, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 3-1 από τον Μίλωνα και παρέμεινε στην όγδοη θέση με 10 βαθμούς σε 15 παιχνίδια. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του ESAP TV.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Φοίνικα Σύρου, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας. Θα παίξουμε αρκετά παιχνίδια και θα ταξιδέψουμε την επόμενη περίοδο, ξεκινώντας από το αυριανό παιχνίδι. Το επίπεδο του παιχνιδιού θα πρέπει να ανέβει και ένα καλό αποτέλεσμα πρέπει να επιτευχθεί. Είμαστε έτοιμοι γι' αυτή την δοκιμασία. Προερχόμαστε από μία πρόκριση σε ακόμα έναν τελικό διοργάνωσης. Αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι στην Σύρο με πολύ σοβαρότητα. Ασχέτως από το ποια θα είναι η τελική μας κατάταξη σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος, θα πρέπει σε κάθε παιχνίδι να παίζουμε ιδιαίτερα σοβαρά, καθώς κάθε παιχνίδι είναι ένα τεστ για τα πλέι-οφ. Σεβόμαστε την ομάδα του Φοίνικα, και περιμένουμε ένα ιδιαιτέρως ενδιαφέρον παιχνίδι». 


Σάββατο 2 Μαρτίου 2024
18η αγωνιστική, Volley League ανδρών
Κλειστό Γυμναστήριο Ερμούπολης 
17:00, Φοίνικας Σύρου-ΠΑΟΚ