Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Για την 17η αγωνιστική της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 2 Μαρτίου και ώρα 18:00, τον Ιωνικό Ν. Φιλαδέλφειας. 

Ο Δικέφαλος μετά την πρόκρισή του στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος, συνέχισε τις νίκες, επικρατώντας του Ζαφειράκη Νάουσας με 31-25 στην προηγούμενη αγωνιστική της Handball Premier. Το σύνολο του Στέλιου Σεϊρεκίδη βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 21 βαθμούς σε 16 αγώνες. 

Απέναντί του, ο Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας, ο οποίος μετά τον αποκλεισμό του από το κύπελλο από τον ΠΑΟΚ, ηττήθηκε και στο πρωτάθλημα με 25-18 από τον ΟΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή, παραμένοντας στην ένατη θέση με 10 βαθμούς σε 16 αγώνες. 

Για το παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό Ν. Φιλαδέλφειας, ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Μπροστά μας έχουμε ένα εκτός έδρας παιχνίδι, το οποίο κρύβει παγίδες. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε ακόμα πιο σοβαροί σε σχέση με το πρόσφορα αγώνα του κυπέλλου, έτσι ώστε να πάρουμε τους δύο βαθμούς, οι οποίοι θα μας διατηρήσουν στην τετράδα του πρωταθλήματος». 


Σάββατο 2 Μαρτίου 2024
17η αγωνιστική, Handball Premier
Κλειστό Ιωνικού «Ζαχαρίας Αλεξάνδρου»
18:00, Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας-ΠΑΟΚ