Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΟΚ Domus Ergo

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Για την πρώτη αγωνιστική της Β' Φάσης της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 2 Μαρτίου και ώρα 19:00, τον Απόλλωνα Σμύρνης. 

Ο Δικέφαλος επιστρέφει σε αγωνιστική δράση ύστερα από τρεις μήνες, λόγω της διακοπής των υποχρεώσεων για το Ευρωπαϊκό και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ Domus Ergo προέρχεται από το 3/3 στις τρεις τελευταίες αγωνιστικής της Α' Φάσης, τερματίζοντας στην τρίτη θέση του Β' Ομίλου με 27 βαθμούς σε 14 αγώνες. 

Απέναντί του, ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος τερμάτισε στην δεύτερη θέση με 34 βαθμούς σε 14 παιχνίδια και προέρχεται από τη νίκη κόντρα στο ΝΟ Πατρών με 22-8. 

Αναλυτικά πως είναι η βαθμολογία της Β' Φάσης στο G1:

1. ΟΣΦΠ 42
2. ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 39
3. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 36
4. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 34
5. ΠΑΟΚ DOMUS ERGO 27
6. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 23
7. ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 23
8. ΥΔΡΑΪΚΟΣ 22

Για το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Γιάννης Κεχαλάρης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά από πολύ καιρό, τρεις μήνες για την ακρίβεια. Ο πρώτος αγώνας της Β' Φάσης είναι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, σε μία δύσκολη έδρα. Εμείς όλο αυτό το διάστημα της διακοπής, δουλέψαμε σε όλα τα κομμάτια, είδαμε τα λάθη μας στους αγώνες του πρώτου γύρου, και πιστεύω ότι κάναμε πολύ καλή δουλειά. Είχαμε και το τουρνουά του ΣΕΔΥ, πριν δύο εβδομάδες, στο οποίο είχαμε μία καλή εικόνα και καλές εμφανίσεις καθόλη την διάρκεια του. Ξέρουμε τη δυσκολία του αγώνα, και πιστεύω ότι αυτά τα παιχνίδια είναι τα καλύτερα, διότι πάμε σαν... αουτσάιντερ, οπότε δεν υπάρχει και άγχος από πλευράς μας. Πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας, να το ευχαριστηθούμε, και να διεκδικήσουμε το καλύτερο που μπορούμε». 


Σάββατο 2 Μαρτίου 2024
1η αγωνιστική Β' Φάση, Α1
Σεράφειο Κολυμβητήριο
19:00, Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΟΚ Domus Ergo