Άρης-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Για την 20η αγωνιστική της Volley League γυναικών, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας, το Σάββατο 2 Μαρτίου και ώρα 20:00, τον Άρη. 

Ο Δικέφαλος επέστρεψε στις νίκες, μετά την επικράτησή του με 3-1 επί του Ηλυσιακού την προηγούμενη αγωνιστική, και βρίσκεται στην έκτη θέση με 26 βαθμούς σε 19 αγώνες. 

Απέναντί του, ο Άρης, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 3-2 από τον ΑΟ Θήρας, και παρέμεινε στην 11η θέση με 17 βαθμούς σε 19 αγώνες. 

Για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Θάνος Τερζής, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Θέλουμε να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία. Μετά και τη νίκη του περασμένου Σαββάτου, κερδίσαμε νομίζω το δικαίωμα να μπορούμε να κοιτάζουμε προς τα πάνω στη βαθμολογία. Πάντα ένα παιχνίδι μεταξύ των δύο συγκεκριμένων ομάδων έχει χαρακτήρα τοπικού ντέρμπι, προσωπικά θεωρώ ότι αυτά είναι ωραία παιχνίδια για να αγωνίζεσαι. Έχουμε μελετήσει την αντίπαλη ομάδα, και είμαι σίγουρος ότι τα κορίτσια θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, ώστε να φτάσουμε σε μία ακόμα νίκη». 

 

Σάββατο 2 Μαρτίου 2024
20η αγωνιστική, Volley League γυναικών
Κλειστό Γυμναστήριο Μίκρας
20:00, Άρης-ΠΑΟΚ