Η μεικτή ζώνη του ΓΠΟ Καστοριάς-ΠΑΟΚ Morris

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Οι δηλώσεις του Θαλή Θεοδωρίδη και της Έμιλι Χέλμβαλ, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ Morris επί του ΓΠΟ Καστοριάς με 0-2, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Women's Football League.

Θαλής Θεοδωρίδης:

«Ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο εξ' αρχής κόντρα σε μία ομάδα η οποία παλεύει για την σωτηρία της, κάτι που σημαίνει πως θα έδινε τα πάντα για να πάρει οτιδήποτε μπορεί. Εμείς είχαμε μία απώλεια της τελευταίας στιγμής, της Μαρίας Μήτκου, η οποία λόγω στομαχικών διαταραχών δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στην αναμέτρηση. Χρησιμοποιήσαμε νεαρές παίκτριες στην αρχική μας ενδεκάδα, δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις, πετύχαμε δύο γκολ, έχοντας παράλληλα να αντιμετωπίσουμε ένα γήπεδο το οποίο δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Παρόλα αυτά η νοοτροπία του νικητή που μας διακατέχει συνεχίστηκε και σήμερα. Αξίζουν συγχαρητήρια στις παίκτριες μας για τη νίκη. Προσθέσαμε ακόμα τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι». 

Έμιλι Χέλμβαλ:

«Δεν ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι, αλλά κερδίσαμε, και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία μπορούμε να μάθουμε από το σημερινό παιχνίδι, και να τα χρησιμοποιήσουμε στο επόμενο. Το πιο σημαντικό είναι η νίκη, και αυτήν κρατάμε». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter