«Πλήρωσε» το κακό τέταρτο οκτάλεπτο στο Σεράφειο...

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Για την 1η αγωνιστική της Β' Φάσης της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ταξίδεψε στην Αθήνα, όπου και αντιμετώπισε το απόγευμα του Σαββάτου 2 Μαρτίου τον Απόλλωνα Σμύρνης, γνωρίζοντας την ήττα με 20-12. 

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Δικέφαλος έδειξε πολύ καλό πρόσωπο, καθώς αντεπεξήλθε στον υψηλό ρυθμό που πήρε το παιχνίδι. Στο πρώτο οκτάλεπτο οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες με 4-4, ωστόσο στο δεύτερο οκτάλεπτο ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ήταν καλύτερος, πήρε το προβάδισμα, 7-9, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο ημίχρονο. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός του παιχνιδιού παρέμεινε σε υψηλά επίπεδα, κάτι το οποίο ευνόησε τους γηπεδούχους, οι οποίοι στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου είχαν το προβάδισμα, 13-12. Στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος δεν μπόρεσε να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω, με το τελικό σκορ να είναι 20-12. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, την Τρίτη 5 Μαρτίου και ώρα 14:30, εντός έδρας, κόντρα στον ΟΣΦΠ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Β΄ Φάσης του G1. 

Τα οκτάλεπτα: 4-4, 3-5, 6-3, 7-0

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Νταλάπας, Λασκαρίδης, Προσινικλής Ν., Καπράγκος 1, Κεχαλάρης 2, Τσολακούδης 1, Ξυλάς 1, Ντέλιτς 3, Προσινικλής Π. 1, Κούπμαν 3, Κουγιούνης, Σιορδίλης, Σάλεχ, Καρατζάς