ΠΑΟΚ mαteco-Κατενάτσιο

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Σάλας

Για την 17η αγωνιστική της Futsal League B', ο ΠΑΟΚ mαteco υποδέχεται την Κυριακή 3 Μαρτίου και ώρα 14:00, στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας 3, το Κατενάτσιο. 

Ο Δικέφαλος προέρχεται από τη νίκη άνευ αγώνος επί του Καρπενησίου με 3-0, αποτέλεσμα το οποίο τον διατήρησε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 33 βαθμούς σε 15 παιχνίδια. Στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας, το σύνολο του Λεωνίδα Παπαδόπουλου θέλει τη νίκη, προκειμένου να μπει με ανεβασμένη ψυχολογία στους προημιτελικούς της Futsal League B'. 

Στους προημιτελικούς θα αντιμετωπίσει σε εντός-εκτός με διαφορά τερμάτων, έναν εκ των Κέντραυρος ΑΟΒ-Ακαδημία Λεχαίου, περιμένοντας να μάθει αν θα είναι γηπεδούχος στο πρώτο ή στο δεύτερο παιχνίδι, καθώς η δεύτερη και τρίτη θέση και των δύο ομίλων παραμένουν, μαθηματικά, ανοικτές. 

Απέναντί του, το Κατενάτσιο, το οποίο βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 21 βαθμούς σε 13 παιχνίδια, και διεκδικεί με τις δικές του αξιώσεις την πρόκριση στα προημιτελικά του πρωταθλήματος. 

Για το παιχνίδι κόντρα στο Κατενάτσιο, ο προπονητής του ΠΑΟΚ mαteco, Λεωνίδας Παπαδόπουλος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Το παιχνίδι κόντρα στο Κατενάτσιο είναι μία καλή ευκαιρία για την ομάδα μας, να δοκιμάσουμε κάποιους παίκτες και κάποια συστήματα που θέλουμε να δούμε ενόψει των παιχνιδιών νοκ-άουτ. Είναι ένα παιχνίδι δίχως ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον για εμάς, το μόνο που κοιτάμε αυτή την στιγμή είναι να είναι η ομάδα μας όσο το δυνατόν πιο δυνατή για τους επόμενους αγώνες». 


Κυριακή 3 Μαρτίου 2024
17η αγωνιστική, Futsal League B
Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας 3
14:00, ΠΑΟΚ mαteco-Κατενάτσιο