Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ mαteco-Κατενάτσιο

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Σάλας

Οι δηλώσεις των Λεωνίδα Παπαδόπουλου και Τάσου Αναστασιάδη, μετά την αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΟΚ mαteco και του Κατενάτσιο, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Futsal League B'. 

Λεωνίδας Παπαδόπουλος:

«Για εμάς δεν άλλαξε κάτι. Το ευχάριστο ήταν ότι δοκιμάσαμε σχήματα, νέους παίκτες και διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού. Βγάλαμε κάποια συμπεράσματα και θεωρώ ότι η ομάδα αυτή την στιγμή είναι πανέτοιμη να αντιμετωπίσει στους προημιτελικούς είτε τον Κένταυρο ή το Λέχαιο. Το κλίμα στην ομάδα είναι θεωρώ το καλύτερο που έχω υπάρξει προσωπικά. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι η στήριξη του κόσμου στους πολύ σημαντικούς αγώνες που έρχονται, και οι οποίοι θα κρίνουν τα πάντα. Ο πρώτος προημιτελικός είναι στην έδρα μας, και για εμάς τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα. Είναι δύο αγώνες για αρχή, και ένας τρίτος, οι οποίοι θα κρίνουν αν θα είμαστε του χρόνου στην Super League». 

Τάσος Αναστασιάδης:

«Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα, αφού ό,τι και να γινόταν θα παραμέναμε στην τρίτη θέση. Από εδώ και πέρα έρχονται τα κρίσιμα παιχνίδια, αυτά τα οποία θα κρίνουν τα πάντα, και σε αυτά τα οποία θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Η ομάδα πάει με το καλύτερο κλίμα στα παιχνίδια που έρχονται. Κάθε παιχνίδι που έρχεται είναι ένας τελικός για εμάς. Ο στόχος μας είναι ένας, αυτό έχουμε μόνο στο μυαλό μας, για να κάνουμε τον τελικό απολογισμό και να είμαστε στο τέλος χαρούμενοι». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter