Στις «μάχες» του Final-4 της ΕΠΕΣΘ η Κ21 βόλεϊ αγοριών του ΠΑΟΚ!

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Στη «μάχη» του Final-4 της ΕΠΕΣΘ ρίχνεται η Κ21 βόλεϊ αγοριών του ΠΑΟΚ, το οποίο θα διεξαχθεί το τριήμερο 4-6 Μαρτίου στο Ε.Γ. Μίκρας. 

Οι παίκτες του Δικεφάλου προετοιμάζονται για τους ενδιαφέροντες αγώνες του Final-4, έχοντας ως στόχο να τα πάνε όσο καλύτερα γίνεται, αλλά και να συλλέξουν πολύτιμες εμπειρίες. 

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Λάμπης Μπαμπαλιούτας, και ο αρχηγός, Μιχάλης Μαλετζίδης, δήλωσαν για το Final-4:

Λάμπης Μπαμπαλιούτας (προπονητής ΠΑΟΚ): «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε και στο Final 4 των Εφήβων, στην ουσία με την ομάδα των Παίδων. Θέλουμε να ευχαριστηθούμε τα παιχνίδια και να παίξουμε ωραίο βόλεϊ. Για εμάς είναι κέρδος όλη αυτή η εμπειρία και θα μας βοηθήσει για την συνέχεια. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες».

Μιχάλης Μαλετζίδης (αρχηγός ΠΑΟΚ): «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά βρισκόμαστε στο Final 4 Εφήβων. Αν και είμαστε μια ομάδα με μικρότερους ηλικιακά παίκτες από τις άλλες ομάδες, θα βάλουμε τα δυνατά μας για ένα καλό αποτέλεσμα. Εύχομαι να γίνει μια ωραία διοργάνωση χωρίς τραυματισμούς. Πολλά συγχαρητήρια και στις υπόλοιπες ομάδες και καλή επιτυχία».

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στο Final-4:

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024


19.00 Πήγασος Πολίχνης-ΠΑΟΚ

Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

19.00 ΠΑΟΚ-Περσέας

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

19.30 Νέος Ηρακλής-ΠΑΟΚ

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter