Ώρα Κυπέλλου! Άθλος Ορεστιάδας-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Για το νοκ-άουτ προημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδος Βόλεϊ ανδρών, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Ορεστιάδα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Τετάρτη 6 Μαρτίου και ώρα 19:00, τον τοπικό Άθλο. 

Ο Δικέφαλος, ξεκινά τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο από την προημιτελική φάση, θέλοντας να πάρει το «εισιτήριο» για το Final-4 του θεσμού. 

Απέναντί του, ο Άθλος Ορεστιάδας, ο οποίος στην φάση των «16» απέκλεισε το Νέο Ηρακλή με 1-3 στην Θεσσαλονίκη, και βρίσκεται πλέον στον... δρόμο του ΠΑΟΚ. 

Το παιχνίδι δεν μεταδίδεται είτε τηλεοπτικά, είτε μέσω Live Streaming. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Άθλο Ορεστιάδας, ο Μάρκος Γαλιώτος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Άθλος Ορεστιάδας είναι μία ανταγωνιστική ομάδα, και πάντα στην έδρα της παίζει καλό βόλεϊ. Θα πρέπει να μπούμε από την αρχή προσηλωμένοι στον στόχο, ο οποίος είναι η πρόκριση στο Final-4. Στο παιχνίδι του πρωταθλήματος στην έδρα μας δεν είχαμε μπει τόσο «ζεστά» και αφήσαμε την αντίπαλη ομάδα να μπει στο παιχνίδι και να βρει τον ρυθμό της. Γι' αυτό σε αυτή την αναμέτρηση θα πρέπει να μπούμε από την αρχή δυνατά, να τους κόψουμε τον ρυθμό και να μην τους επιτρέψουμε να μπουν καθόλου στο παιχνίδι». 


Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024
Προημιτελικός, Κύπελλο Ελλάδος
Κλειστό Γυμναστήριο Ορεστιάδας
19:00, Άθλος Ορεστιάδας-ΠΑΟΚ