Μόνο περηφάνια για τον Θοδωρή μας!

paok
Κατηγορία: Στίβος

Στο πλευρό του Παραολυμπιονίκη, Νάσου Γκαβέλα, θα βρεθεί ο Πρωταθλητής Στίβου του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Βροντινός, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ιαπωνίας και μετέπειτα, στους Παραολυμπιακούς Αγώνες. 

Ο προπονητής του Νάσου Γκαβέλα, Νέστορας Κολοβός, επέλεξε τον Πρωταθλητή του Δικεφάλου, Θοδωρή Βροντινό ως συνοδό του αθλητή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ιαπωνίας το οποίο θα διεξαχθεί τον Μάιο, αλλά και για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες οι οποίοι θα διεξαχθούν τον Αύγουστο στην Γαλλία. 

Τόσο για τον Θοδωρή Βροντινό, όσο και για τον ΠΑΟΚ, αποτελεί ύψιστη τιμή η παρουσία του στους αγώνες. Ο Πρωταθλητής του Δικεφάλου είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας, και άριστος στα καθήκοντα του με την φανέλα του ΠΑΟΚ, εξαργυρώνοντας τους κόπους του και την ασταμάτητη δουλειά του. 

Έτσι, ο πρωταθλητής του ΠΑΟΚ θα βρεθεί ως συνοδός του Νάσου Γκαβέλα, τόσο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, όσο και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, μένοντας παράλληλα προσηλωμένος στα ατομικά του καθήκοντα, συμμετέχοντας στα Πανελλήνια και Διασυλλογικά πρωταθλήματα με τη φανέλα του Δικεφάλου, έχοντας ως μεγάλο στόχο τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στη Ρώμη, τον Ιούνιο.

Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία Θοδωρή, μας κάνεις περήφανους!

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter