Η μεικτή ζώνη του Άθλος Ορεστιάδας-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Οι δηλώσεις των Γιόσκο Μιλενκόσκι και Μάρτεν Φαν Χάρντερεν, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άθλου Ορεστιάδας με 1-3, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Βόλεϊ ανδρών. 

Γιόσκο Μιλενκόσκι:

«Είναι σημαντικό που προκριθήκαμε στο Final-4. Γνωρίζαμε ότι θα παίξουμε σ' ένα δύσκολο γήπεδο. Ο Άθλος παίζει πάντα απέναντι μας εκπληκτικό βόλεϊ, χωρίς πίεση, και αυτό δεν κάνει τη νίκη μας εύκολη. Φυσιολογικά θα έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι 0-3, ωστόσο στο δεύτερο σετ κάναμε κάποια λάθη και χάσαμε τον ρυθμό μας. Στο τρίτο και τέταρτο σετ κρατήσαμε τον ρυθμό μας, διασφαλίσαμε το προβάδισμα μας, ήμασταν συγκεντρωμένοι, και δεν αντιμετωπίσαμε κάποιο πρόβλημα. Μόνο το δεύτερο σετ ήταν το πρόβλημα, και ιδιαίτερα το τελείωμα του, αφού ήμασταν μπροστά με 13-17, και έπρεπε να το τελειώσουμε, ειδικά όταν παίζουμε κόντρα σε τέτοιου επιπέδου ομάδες. Ο Άθλος έπαιξε χωρίς άγχος, μας πίεσε με τα σερβίς, έπαιξε ολοκληρωμένο βόλεϊ. Το σημαντικό είναι ότι πήραμε την πρόκριση στο Final-4. 

Στο Final-4 πρώτος στόχος μας είναι να περάσουμε στον τελικό. Δεν μας ενδιαφέρει ποιον θα αντιμετωπίσουμε, καθώς θα έχουμε απέναντι μας τρεις καλές ομάδες. Την περσινή σεζόν δεν ήμασταν το φαβορί, αλλά κερδίσαμε το κύπελλο. Πηγαίνουμε στο Final-4 για να περάσουμε πρωτίστως στον τελικό, και στη συνέχεια να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, παίζοντας το βόλεϊ μας». 

Μάρτεν Φαν Χάρντερεν:

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, το οποίο όμως το περιμέναμε, διότι ήταν ένας μονός αγώνας νοκ-άουτ για την πρόκριση. Παίζαμε εκτός έδρας, και έπρεπε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Δεν κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι, η νοοτροπία μας θα μπορούσε να είναι καλύτερη, καθώς σε φάσεις του παιχνιδιού χάσαμε την συγκέντρωση μας, αλλά το σημαντικό είναι ότι δεν εκνευριστήκαμε, και πήραμε την πρόκριση στο Final-4. 

Στο Final-4 στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το κύπελλο. Κερδίσαμε ήδη τον πρώτο τίτλο της σεζόν, και πιστεύω ότι βρισκόμαστε σ' ένα καλό σημείο του παιχνιδιού μας. Δεν φοβόμαστε να πούμε ότι θέλουμε να κερδίσουμε το κύπελλο, διότι γνωρίζουμε ότι μπορούμε». 
 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter