Με επιθετική... υπεροπλία πέρασε από τα Ιλίσια ο ΠΑΟΚ!

paok
Κατηγορία: Πόλο Γυναικών

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Πόλο γυναικών ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας στην Αθήνα του Ηλυσιακού με 13-18, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής. 

Δυναμικά ξεκίνησε στο πρώτο οκτάλεπτο ο ΠΑΟΚ., πετυχαίνοντας τέσσερα γρήγορα τέρματα με πρωταγωνίστριες τις Ντόνα-Τσιάκα (δις), Τζελέπη και Γραικού, 0-4. Οι γηπεδούχες μείωσαν, 1-4, ωστόσο η Κοντονή αύξησε το προβάδισμα, 1-5. Στα τελευταία λεπτά του πρώτου οκταλέπτου, οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα γκολ, με τη Ντάσιου να διαμορφώνει το τελικό 2-6. 

Στο δεύτερο οκτάλεπτο η Ντόνα-Τσιάκα έκανε το 2-7, οι γηπεδούχες μείωσαν, 3-7, ωστόσο με Κοντονή και Νιαρχάκου ο Δικέφαλος αύξησε σημαντικά την διαφορά, 3-9. Ο Ηλυσιακός... απάντησε με 2-0 σερί, 5-9, ωστόσο η Κοντονή έκανε το 5-10, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο μέρος. 

Στο τρίτο οκτάλεπτο, οι γηπεδούχες ξεκίνησαν με 2-0 σερί, 7-10, ωστόσο ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοσή του και με χάρη σε γκολ των Ντάσιου, Μπίκου, Νιαρχάκου και Τζελέπη, «έτρεξε» σερί 0-4, δημιουργώντας νταμπλ-σκορ, 7-14. Ο Ηλυσιακός μείωσε στο 8-14, σκορ τελικό για το τρίτο οκτάλεπτο. 

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ με Ντάσιου έκανε το 8-15, με την διαφορά να αυξάνεται ακόμα περισσότερο στη συνέχεια με γκολ των Γραικού και Κοντονή, 9-17. Με την διαφορά να της το επιτρέπει, η Χρύσα Χατζέλλη μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής στις νεαρότερες αθλήτριες της. Η Μπίκου πέτυχε το τελευταίο γκολ για τον ΠΑΟΚ, διαμορφώνοντας το τελικό 13-18. 

Τα οκτάλεπτα: 2-6, 3-4, 3-4, 5-4

ΠΑΟΚ (Χρυσούλα Χατζέλη): Γκανγκλ, Μπίκου 2, Παρασκευοπούλου, Τζελέπη 2, Χριστοφορίδου, Ντάσιου 3, Γραικού 2, Γιαμπασάκου, Χρονοπούλου, Ντόνα-Τσιάκα 3, Κοντονή 4, Νιαρχάκου 2, Σάλεχ, Κολτσίδα, Καλλία