Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-Πανελλήνιος

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Οι δηλώσεις του Στέλιου Σεϊρεκίδη και του Γιάννη Μπάτζιου, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανελληνίου με 29-20, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Handball Premier. 

Στέλιος Σεϊρεκίδης:

«Σίγουρα είχαμε καλά διαστήματα στο παιχνίδι. Δεν χαλαρώσαμε, οι επιλογές μας είχαν εξαντληθεί διότι δεν είχαμε ροτέισον, λόγω των τριών απουσιών μας στην περιφέρεια. Αυτός ήταν ένας ανασταλτικός παράγοντας για την προσπάθεια μας σήμερα, αλλά από κει και πέρα τα παιδιά στάθηκαν καλά, παίξαμε ώριμα στις φάσεις που έπρεπε και πήραμε ακόμα μία σημαντική νίκη. 

Το μυαλό μας πρώτα απ' όλα είναι στο πρωτάθλημα, την επόμενη εβδομάδα έρχονται τρία παιχνίδια... φωτιά. Το Final-4 θα το δούμε στην κατάλληλη στιγμή. Σίγουρα έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε το κάτι παραπάνω, από κει και πέρα θεωρώ ότι είναι στο χέρι μας να φτιάξουμε μία τέτοια κατάσταση ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό». 

Γιάννης Μπάτζιος:

«Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο. Δεν έχουμε περιθώρια να χάνουμε βαθμούς, καθώς κυνηγάμε την τριάδα. Τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα παίρνουμε από την αρχή. Μπήκαμε σήμερα λίγο νωθρά αλλά στο δεύτερο ημίχρονο το «καθαρίσαμε» και ήμασταν πιο άνετοι προς το τέλος». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter