Νίκη αφιερωμένη στη Ναταλία Γιοβάνη για τον ΠΑΟΚ Β!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ Β', επικρατώντας στην Μίκρα των Σειρήνων Γρεβενών Β' με 12-0, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής. 

Ο ΠΑΟΚ Β' παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Τσακίρη, Ιακωβίδου, Γκιζάρη, Κυρανούδη, Κυριαζή, Βελιάνη, Ασκαρίδου, Ντίνα, Βλαχονικολή, Μπουρονίκου και Κώττη. 

Ο ΠΑΟΚ Β' ήταν κυρίαρχος καθόλη την διάρκεια της αναμέτρησης, έχοντας διαρκώς την μπάλα στα πόδια του, και δημιουργώντας φάσεις. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 6-0, ενώ στο δεύτερο, ο Μανώλης Σολοποτιάς μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες του, με το τελικό 12-0 να δίνει ακόμα τρεις πόντους. 

Τα γκολ για τον Δικέφαλο πέτυχαν οι: Βελιάνη (3), Ιακωβίδου (2), Αλιάγα, Βλαχονικολή, Μπουρονίκου, Κώττη, Ντίνα, Στεφανί και Κυριαζή. 

Έτσι, η δεύτερη ομάδα των «Ισόβιων Πρωταθλήτριων» τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου με 12 βαθμούς σε 4 παιχνίδια, και ετοιμάζεται για τους αγώνες μπαράζ. 

Η νίκη αφιερώθηκε στην τραυματία παίκτρια της πρώτης ομάδας, Ναταλία Γιοβάνη. Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ Β' εύχεται στην αθλήτρια των Σειρήνων Γρεβενών, Αθανασία-Ελένη Παπά, ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στο γήπεδο. 

ΠΑΟΚ Β' (Μανώλης Σολοποτιάς): Τσακίρη, Ιακωβίδου (46' Αλεξίου), Γκιζάρη (46' Τράκα), Κυρανούδη, Κυριαζή, Βελιάνη, Ασκαρίδου (46' Στεφανί), Ντίνα, Βλαχονικολή (46' Μαρίτσα), Μπουρονίκου, Κώττη (46' Αλιάγα).