Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ mαteco-ΑΕΠ Πανοράματος

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Οι δηλώσεις των Δημήτρη Πελεκίδη, Μαριάνα Αζεβέδο και Έλενας Κερλίδη, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ mαteco επί της ΑΕΠ Πανοράματος με 24-21, στο πλαίσιο του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος Χάντμπολ γυναικών. 

Δημήτρης Πελεκίδης:

«Ξεκινήσαμε το παιχνίδι νωχελικά κυρίως στο αμυντικό κομμάτι, καθώς δεν είχαμε πολλές επαφές και ενέργεια. Επιθετικά δεν είχαμε καλές επιλογές, καθώς τα ποσοστά μας δεν ήταν καλά. Μέσα από την ροή του αγώνα και τις αλλαγές που κάναμε βρήκαμε σχήμα, η ομάδα βρήκε τον ρυθμό της, ανοίξαμε το παιχνίδι. Θέλαμε να κάνουμε διαχείριση καθόλη την διάρκεια, πράγμα το οποίο έγινε, για να μοιραστεί ο χρόνος αφού αύριο είναι ο τελικός και θέλαμε την ομάδα όσο γίνεται πιο φρέσκια. Κάναμε μία επαγγελματική νίκη για τα δεδομένα του τουρνουά, και αύριο θα διεκδικήσουμε τον δεύτερο τίτλο της χρονιάς. 

Το Πανόραμα έκανε μία αξιόλογη προσπάθεια. Εμείς προσπαθούμε να εντάξουμε τα καινούργια κορίτσια στην ομάδα, τις Γιοβίσεβιτς και Γκρμπάβσεβιτς, οπότε είχαμε την δυνατότητα να τις δώσουμε περισσότερο χρόνο. Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα του Πανοράματος για την προσπάθεια της». 

Μαριάνα Αζεβέδο:

«Ξέραμε ότι το παιχνίδι κόντρα στο Πανόραμα θα ήταν δύσκολο, καθώς είναι μία δύσκολη ομάδα. Η ομάδα συγκεντρώθηκε στην προετοιμασία της, ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε στο παιχνίδι, και γι' αυτό κερδίσαμε. Είμαστε έτοιμες για τον τελικό». 

Έλενα Κερλίδη:

«Μπήκαμε αρκετά μουδιασμένα κυρίως στο πρώτο 15λέπτο. Αυτά συμβαίνουν συνήθως σε παιχνίδια φάιναλ-φορ, τα οποία είναι νοκ-άουτ, καθώς δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ. Όλες οι ομάδες παίζουν για τη νίκη, για μισό γκολ που θα μπει και θα μπορέσουν να προκριθούν. Γι' αυτό και εμείς αντιμετωπίσαμε έτσι το παιχνίδι του ημιτελικού κόντρα στο Πανόραμα. Θεωρώ ότι λόγω της εμπειρίας των παικτριών μας και το ροτέισον το οποίο έχουμε, το οποίο ξεκουράζει όλες τις παίκτριες, αυτά τα στοιχεία μας έδωσαν τη νίκη-πρόκριση. 

Όλες τις παίκτριες βοηθάει να παίζουν καλά, όπως και εμένα, ειδικά σε τέτοια παιχνίδια. Όσο λιγότερα λάθη κάνουμε και όσο καλύτερα τα πηγαίνουμε, αυτό μας δίνει μία έξτρα ώθηση για το αυριανό παιχνίδι του τελικού». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter