Δουλειά σε γυμναστήριο και άμεση... στροφή για τον δεύτερο ημιτελικό!

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Την προετοιμασία του για τον δεύτερο, εντός έδρας, ημιτελικό της Volley League κόντρα στον Παναθηναϊκό (14/03, 17:00), ξεκίνησε το τμήμα Βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ. 

Η σειρά των ημιτελικών συνεχίζει στην Θεσσαλονίκη και το PAOK Sports Arena, μετά το πρώτο παιχνίδι στο Μετς, σ' ένα παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες και σε μετρημένες φάσεις της αναμέτρησης. 

Κάτι το οποίο κυριαρχεί στο «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ είναι πως τίποτα δεν τελειώνει στο πρώτο παιχνίδι, με την ημιτελική σειρά να έχει ακόμα πολύ δρόμο. Έτσι, οι παίκτες του Δικεφάλου έπιασαν αμέσως δουλειά στο PAOK Sports Arena, προκειμένου να εμφανιστούν απολύτως έτοιμοι στις ανάγκες ενός νέου παιχνιδιού. 

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης (12/03) είχε δουλειά στο γυμναστήριο, εκεί όπου οι «ασπρόμαυροι» έκαναν το κομμάτι της αποθεραπείας τους μετά την απαιτητική αναμέτρηση στην Αθήνα. 

Η σκληρή δουλειά θα συνεχιστεί αύριο (13/03), με τον Γιόσκο Μιλενκόσκι και τους συνεργάτες του να δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στο τακτικό κομμάτι, δουλεύοντας επάνω στους τομείς, οι οποίοι χρίζουν βελτίωσης. 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter