Η μεικτή ζώνη του Δόξα 2016-ΠΑΟΚ Morris

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Οι δηλώσεις του Θαλή Θεοδωρίδη και της Βάσιας Γιαννακά, μετά τη νίκη-πρόκριση του ΠΑΟΚ Morris με 1-6 επί της Δόξας 2016, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Α' Φάσης Κυπέλλου Ελλάδος Ποδοσφαίρου γυναικών. 

Θαλής Θεοδωρίδης:

«Ήταν μία πολύ ωραία γιορτή. Δεν το συναντάμε σε πολλά γήπεδα της Α' Εθνικής, το συναντήσαμε εδώ στην Δράμα, στην πατρίδα μου. Συγχαρητήρια να δώσω στον προπονητή της Δόξας, Νίκο Τσιμπλίδη, ο οποίος έχει κάνει μία πολύ καλή δουλειά και νομίζω ότι το ένα εισιτήριο της ανόδου θα είναι σίγουρα της Δράμας. Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, η διαφορά στην δυναμικότητα είναι πολύ μεγάλη, για εμάς ήταν ένα καλό παιχνίδι ώστε να βρούμε τον ρυθμό μας, διότι προερχόμαστε από το αναβληθέν παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Συνεχίζουμε στο Κύπελλο, το οποίο είναι βασικός μας στόχος μαζί με το πρωτάθλημα. Δώσαμε χρόνο σε παίκτριες και από την δεύτερη ομάδα, οι οποίες απέδειξαν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους». 

Βάσια Γιαννακά:

«Είμαστε πολύ χαρούμενες που ξεκίνησε ο θεσμός του Κυπέλλου. Ξεκινήσαμε με νίκη, προσπαθήσαμε και βγάλαμε αυτά που θέλαμε, και τα οποία τα είχαμε δουλέψει στις προπονήσεις. Είχαμε πλάνο, πειθαρχεία στον στόχο μας, και επίσης αγωνίστηκαν παίκτριες από την δεύτερη ομάδα, και αυτό σημαίνει πως ο Σύλλογος δουλεύει πολύ καλά και στο κομμάτι της ανάπτυξης. Στα επόμενα χρόνια θα υπάρχει εξέλιξη και πρόοδος».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter