Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Οι δηλώσεις του Γιόσκο Μιλενκόσκι και του Δημήτρη Σιδηρόπουλου, μετά την αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, στο πλαίσιο του δεύτερου ημιτελικού της Volley League ανδρών

Γιόσκο Μιλενκόσκι:

«Σήμερα δεν παίξαμε τόσο καλά, ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο παιχνίδι. Χάσαμε πιο εύκολα σήμερα και δεν είμαι ευχαριστημένος. Δεν θα τα παρατήσουμε όμως, έχουμε και τρίτο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός είχε 2-3 παίκτες σε καλή μέρα σήμερα, ο Ερνάντεζ πήρε 46 μπάλες και δεν μπορούσαμε να τον σταματήσουμε. Όλοι οι παίκτες του αντιπάλου μας πιέζουν στο σερβίς. Έχουμε ακόμα αρκετά παιχνίδια μπροστά μας, έχουμε τον τρίτο ημιτελικό, το κύπελλο και τους τελικούς του Λιγκ Καπ».

Δημήτρης Σιδηρόπουλος:

«Είναι μία πολύ καλή ομάδα ο Παναθηναϊκός και σήμερα μας πίεσε πολύ στο σερβίς. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να βρούμε τι φταίει. Πρέπει να πάμε στο Μετς και να δώσουμε ότι έχουμε. Πιστεύω πως τους κοντράρουμε και πρέπει να έχουμε πίστη ο ένας στον άλλον και να μειώσουμε στη σειρά. Μας πίεσε αρκετά ο αντίπαλος και πρέπει να κάνουμε και εμείς το ίδιο».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter