Αναγέννηση Άρτας-ΠΑΟΚ mαteco

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Για την 14η αγωνιστική της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco ταξιδεύει στην Άρτα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 16 Μαρτίου και ώρα 16:00, την τοπική Αναγέννηση. 

Ο Δικέφαλος, προέρχεται από την περήφανη κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος στα Μελίσσια, εκεί όπου πρόσθεσε τον δεύτερο τίτλο της φετινής σεζόν, μετά το Σούπερ Καπ. Το σύνολο του Δημήτρη Πελεκίδη στρέφει πλέον το βλέμμα του στον τρίτο και τελευταίο τίτλο της φετινής σεζόν, αυτόν του πρωταθλήματος. Στην Α1 προέρχεται από τη νίκη επί του ΓΑΣ Καματερού με 34-16, και βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 24 βαθμούς σε 13 παιχνίδια. 

Οι Υπερπρωταθλήτριες και Κυπελλούχες Ελλάδος, έχουν να διαχειριστούν ένα απαιτητικό πρόγραμμα, καθώς μετά το αυριανό (16/03) παιχνίδι κόντρα στην Αναγέννηση Άρτας, ακολουθεί το, εντός έδρας, «ντέρμπι» κορυφής κόντρα στον ΟΦΝ Ιωνίας (20/03, 18:00). 

Απέναντί τους, η Αναγέννηση Άρτας, η οποία και εκείνη συμμετείχε στο Final-4 του Κυπέλλου, στο οποίο αποκλείστηκε στον ημιτελικό από τον ΟΦΝ Ιωνίας. Στην Α1 προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 23-26 επί του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών, αποτέλεσμα το οποίο την κράτησε στην τέταρτη θέση με 18 βαθμούς σε 13 παιχνίδια. 

Για το παιχνίδι κόντρα στην Αναγέννηση Άρτας, η Ευγενία Σαμολαδά, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Προερχόμαστε από την κατάκτηση του κυπέλλου. Τώρα πάμε στην Άρτα για το πρωτάθλημα, στο οποίο θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί νικών. Έχουμε προετοιμαστεί τόσο για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην Αναγέννηση Άρτας, όσο και γι' αυτό της Τετάρτης κόντρα στη Νέα Ιωνία. Αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα, συγκεντρωμένες και πάντα πιστές στο πλάνο. Περιμένουμε τον κόσμο μας και στην Άρτα». 


Σάββατο 16 Μαρτίου 2024
14η αγωνιστική, Α1
Κλειστό Γυμναστήριο Άρτας
16:00, Αναγέννηση Άρτας-ΠΑΟΚ mαteco