Σειρήνες Γρεβενών-ΠΑΟΚ Morris

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Για την 19η αγωνιστική της Women's Football League, ο ΠΑΟΚ Morris ταξιδεύει στα Γρεβενά, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Κυριακή 17 Μαρτίου και ώρα 15:00, τις τοπικές Σειρήνες. 

Ο Δικέφαλος, μετά την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου με την επικράτησή του με 1-6 επί της Δόξας 2016, επιστρέφει στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος, έχοντας ως στόχο να επεκτείνει το νικηφόρο σερί του. Το σύνολο του Θαλή Θεοδωρίδη βρίσκεται στην πρώτη θέση με 51 βαθμούς σε 17 παιχνίδια. 

Απέναντί του, οι Σειρήνες Γρεβενών, οι οποίες την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησαν των Ελπίδων Καρδίτσας με 1-0, και βρίσκονται στην 13η θέση με 11 βαθμούς σε 18 παιχνίδια. 

Για το παιχνίδι κόντρα στις Σειρήνες Γρεβενών, η Γεωργία Χαλατσογιάννη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι ένα εξίσου σημαντικό παιχνίδι, όπως όλα τα υπόλοιπα. Πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένες από το πρώτο λεπτό, ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να φτάσουμε ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο μας, ο οποίος είναι το πρωτάθλημα». 


Κυριακή 17 Μαρτίου 2024
19η αγωνιστική, WFL
Γήπεδο Γρεβενών
15:00, Σειρήνες Γρεβενών-ΠΑΟΚ Morris