Η μεικτή ζώνη του Σειρήνες Γρεβενών-ΠΑΟΚ Morris

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Οι δηλώσεις του Θαλή Θεοδωρίδη και της Αντιγόνης Παπαδοπούλου, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ Morris επί των Σειρήνων Γρεβενών με 0-3, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Women's Football League. 

Θαλής Θεοδωρίδης:

«Ήταν μία νίκη για την ομάδα μας, η οποία δεν μας επιτρέπει να την χαρούμε, όπως θα θέλαμε, διότι την επισκιάζει ο χαμός ενός νέου παιδιού, του Γιάννη από την Αλεξανδρούπολη, και δη ΠΑΟΚτσή. Θρηνούμε όλη στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θέλω να εκφράσω τα δικά μου, αλλά και ολόκληρου του Συλλόγου, τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Ο χαμός είναι πολύ μεγάλος δεν απαλύνεται εύκολα, δυστυχώς. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ήταν ένα παιχνίδι κόντρα σε μία ομάδα η οποία παλεύει για την σωτηρία της. Θέλαμε, έπρεπε και προσέξαμε πάρα πολύ την αγωνιστική μας συμπεριφορά, ήμασταν πάρα πολύ σοβαροί. Προσπαθήσαμε, παίξαμε ορθολογικά από τα πλάγια, από τον άξονα, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, σκοράραμε πολλά τέρματα, και δεν απειληθήκαμε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης. Είναι μία συνέχεια του παιχνιδιού κόντρα στην Δράμα, μία πολύ καλή εμφάνιση εξίσου, παίρνουμε άλλους τρεις βαθμούς, και πλησιάζουμε όλο και περισσότερο στον μεγάλο μας στόχο. Έχουμε ακόμα δρόμο και δουλειά, να βελτιώνουμε την εικόνα μας αλλά και τις νέες παίκτριες τις οποίες θέλουμε να βάλουμε στο παιχνίδι, και να γίνονται και εκείνες καλύτερες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας, ο οποίος έδωσε δυναμικό παρών, και μας βοήθησε τα μέγιστα ώστε να φτάσουμε σ' ένα ακόμα τρίποντο». 

Αντιγόνη Παπαδοπούλου:

«Ήταν μία πάρα πολύ σημαντική νίκη, κόντρα σ' έναν αξιόμαχο αντίπαλο, όπως είναι τα Γρεβενά. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να χαρούμε αυτή τη νίκη όπως θα θέλαμε, καθώς όλα επισκιάζονται από τον χαμό του νεαρού φίλου του ΠΑΟΚ, Γιάννη από την Αλεξανδρούπολη. Τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter