ΟΛΟΙ ΜΙΚΡΑ! ΠΑΟΚ mαteco-ΟΦΝΙ

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Για την 15η αγωνιστική της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco υποδέχεται την Τετάρτη 20 Μαρτίου και ώρα 18:00, στο «Σπίτι του Χάντμπολ», τον ΟΦΝ Ιωνίας. 

Ο Υπερπρωταθλητής και Κυπελλούχος Ελλάδος, ΠΑΟΚ mαteco, μπαίνει στην τελική ευθεία ολοκλήρωσης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, και θέλει μία νίκη γοήτρου, κόντρα σ' έναν αντίπαλο τον οποίο αναμένεται να αντιμετωπίσει πολλές φορές ακόμα την φετινή σεζόν. 

Άπαντες στο τμήμα Χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ mαteco, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον Κόσμο του Δικεφάλου, να δώσει δυναμικό παρών στο Γήπεδο Μίκρας, προκειμένου να ωθήσει τις «ασπρόμαυρες» σε μία σημαντική νίκη. 

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά. 

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΝ Ιωνίας, ο προπονητής του ΠΑΟΚ mαteco, Δημήτρης Πελεκίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Δεύτερο παιχνίδι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, σε λιγότερο από δέκα μέρες, κόντρα στη Νέα Ιωνία, μετά τον τελικό κυπέλλου. Σίγουρα ένα παιχνίδι διαφορετικής βαρύτητας σε σχέση μ' έναν τελικό. Παρόλα αυτά, στο μεταξύ μας παιχνίδι ζητούμενο για εμάς είναι η νίκη. Έχουμε αναλύσει κάποια επιμέρους κομμάτια, όσον αφορά την τακτική, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση, για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα που θέλουμε. Με την στήριξη του κόσμου θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, ώστε να πάρουμε τη νίκη!». 


Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024
15η αγωνιστική, Α1
Σπίτι του Χάντμπολ
18:00, ΠΑΟΚ mαteco-ΟΦΝ Ιωνίας (AC PAOK TV)