Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ mαteco-ΟΦΝΙ

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Πελεκίδη και της Ευγενίας Σαμολαδά, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ mαteco επί του ΟΦΝ Ιωνίας με 24-22, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α1 Χάντμπολ γυναικών.

Δημήτρης Πελεκίδης:

«Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι. Το ότι χάσαμε το Σάββατο έχει εξήγηση γιατί η ομάδα μετά τον τελικό κυπέλλου άδειασε εντελώς και πνευματικά και σωματικά. Ο κόσμος πιστεύει τα κορίτσια είναι μηχανές. Πατάς ένα κουμπί και παίζεις το ίδιο σε όλα τα ματς. Είσαι συνέχεια με την πίεση στην πλάτη ότι πρέπει να κερδίσεις, να πάρεις τίτλους. Φανταστείτε κάναμε προετοιμασία ενός μήνα για τον τελικό κυπέλλου. Γι' αυτό και αδειάσαμε εντελώς και χάσαμε το ματς στην Άρτα. Δεν μας προβλημάτισε τίποτα όμως. Εκτός του ότι θα μπορούσαμε σήμερα να διεκδικήσουμε την πρωτιά.

Πριν έρθουμε σε αυτό το παιχνίδι, αλλά και πριν από αυτό στην Άρτα, γνωρίζαμε ότι για να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση θα έπρεπε να κερδίσουμε, αλλά να πάρουμε και τη διαφορά. Τα κορίτσια γύρισαν τον διακόπτη. Δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο. Στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε εύκολα σουτ και πέρασε μπροστά η Νέα Ιωνία. Ισορροπήσαμε τη διαφορά μας στη συνέχεια, όσο περνούσε η ώρα βρίσκαμε λύσεις και παίρναμε μπάλες στην άμυνα. Πήραμε δίκαιη νίκη. Πολύ σημαντικό ότι έρχεται μια δεύτερη νίκη απέναντι στη Νέα Ιωνία μέσα σε 10 μέρες. Είναι μεγάλο το ψυχολογικό μπουστάρισμα, αλλά το αφήνουμε πίσω. Τα παιχνίδια τα κρίσιμα είναι τέλη Απριλίου, αρχές Μαΐου. Τώρα πρέπει να γεμίσουμε μπαταρίες, να ξεκουραστούμε σωματικά και πνευματικά και να είμαστε έτοιμοι στα playoffs».

Ευγενία Σαμολαδά:

«Θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη, κυρίως για την ψυχολογία μας. Μπορεί να μην είχε ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία, αλλά παίξαμε για εμάς, για την προσπάθεια που κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα με την προσπάθεια μου, ωστόσο η νίκη ήταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Ό,τι έχουμε δουλέψει στο γήπεδο το βγάλαμε, και έτσι ήρθε η νίκη. Το παιχνίδι κόντρα στην Άρτα ήταν μία κακή στιγμή, η οποία δεν θα ξανά επαναληφθεί, και αυτό αποδείξαμε σήμερα». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter