ΟΛΟΙ ΠΑΛΑΤΑΚΙ! ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Για τον τέταρτο ημιτελικό της Volley League ανδρών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Πέμπτη 21 Μαρτίου και ώρα 17:00, στο PAOK Sports Arena, τον Παναθηναϊκό. 

Ο Δικέφαλος, βγάζοντας χαρακτήρα και ψυχή, επικράτησε στο Μετς με 1-3 στον τρίτο ημιτελικό, και μείωσε την σειρά σε 1-2, επιστρέφοντας την στην Θεσσαλονίκη και το PAOK Sports Arena, με στόχο την ισοφάριση της. 

Με σύμμαχο τον Κόσμο του, τον οποίο σύσσωμο το βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ καλεί στο «Παλατάκι», οι παίκτες του Γιόσκο Μιλενκόσκι θέλουν να κάνουν το 2-2, και να στείλουν την πρόκριση σε πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω της ΕΡΤ3 HD. 

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Γενική είσοδος: 5€
VIP: 10€
VIP Lounge: 50€ (Εισιτήριο κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με το 2310988000)

Για τον τέταρτο ημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Η μάχη μεταξύ των δύο ομάδων, οι οποίες γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους, συνεχίζεται. Πιστεύω ότι οι μικρές λεπτομέρειες θα κρίνουν το νικητή. Παίξαμε καλά στο προηγούμενο παιχνίδι, σε μία έδρα στην οποία ο Παναθηναϊκός ήταν αήττητος. Το πιο σημαντικό είναι να επαναλάβουμε το προηγούμενο παιχνίδι μας. Φυσικά, δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτό είναι αρκετό, καθώς δεν εξαρτάται μόνο από εμάς, αλλά και από τον αντίπαλο, για το γεγονός πως θα αντιδράσει στο δικό μας παιχνίδι. Χρειαζόμαστε την στήριξη του κόσμου μας, και πιστεύω ότι με την βοήθεια τους θα έχουμε μία καλύτερη ευκαιρία να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα, και να κοιτάξουμε την επόμενη επιτυχία όλοι μαζί».


Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024
4ος ημιτελικός, Volley League ανδρών
PAOK Sports Arena
17:00, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (ΕΡΤ3 HD)