ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Για την 22η αγωνιστική της Volley League γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 23 Μαρτίου και ώρα 18:00, την ΑΕΚ. 

Στην τελευταία «στροφή» της κανονικής διάρκειας, ο Δικέφαλος θέλει το θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να πλασαριστεί όσο το δυνατόν πιο ψηλά στην βαθμολογία, παίρνοντας ψυχολογία ενόψει των προημιτελικών του πρωταθλήματος. Το σύνολο του Θάνου Τερζή βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 28 βαθμούς σε 21 αγώνες. 

Απέναντί του, η ΑΕΚ, η οποία προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από τον ΑΟ Θήρας με 3-0, αποτέλεσμα το οποίο την διατήρησε στην τέταρτη θέση με 43 βαθμούς σε 21 αγώνες. 

Για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Θάνος Τερζής, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ξέρουμε ότι είναι ένα παιχνίδι τελευταίας αγωνιστικής, το οποίο θα κρίνει την τελική κατάταξη του πρωταθλήματος στην κανονική διάρκεια. Θέλουμε τη νίκη, προκειμένου να παραμείνουμε στην πέμπτη θέση, και να μπορέσουμε μετά να δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλος μας στην προημιτελική φάση των πλέι-οφ. Η ομάδα αυτή θέλει να κοιτάει παραπάνω, στόχος είναι να μπούμε στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος». 




Σάββατο 23 Μαρτίου 2024
22η αγωνιστική, Volley League γυναικών
ΕΑΚ Ολυμπιακού Χωριού
18:00, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ