Η μεικτή ζώνη του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ Morris

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Οι δηλώσεις του Θαλή Θεοδωρίδη και της Βάσιας Γιαννακά, μετά την αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΟΚ Morris και της ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Women's Football League. 

Θαλής Θεοδωρίδης:

«Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά, πετύχαμε δύο γκολ, είχαμε κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας, και δεν κινδυνεύαμε καθόλου. Δεν τελειώσαμε το παιχνίδι όμως, διότι καμία φορά και τα δύο γκολ δεν φτάνουν, δυστυχώς. Δεχτήκαμε δύο γκολ σε αδράνεια, τόσο στο πρώτο γκολ το οποίο ήρθε από κόρνερ, όσο και το δεύτερο. Μας επηρέασε και η κόκκινη κάρτα, παίξαμε για μεγάλο διάστημα με παίκτρια λιγότερη. Είχαμε ευκαιρίες να δημιουργήσουμε και τρίτο γκολ, δεν τα καταφέραμε, παρόλα αυτά παίρνουμε έναν βαθμό, τον κρατάμε, απέναντι σε μία πραγματικά καλή ομάδα, συνεχίζουμε, και ο ένας πόντος συμπληρώνεται μαζί με τους υπόλοιπους για τον στόχο τον οποίο έχουμε θέσει. 

Όσον αφορά την αποβολή, οι γυναίκες είναι περισσότερο ευαίσθητες σε τέτοια θέματα. Η Κοσκερίδου έκανε μία λάθος εκτίμηση της φάσης, δέχτηκε μία δεύτερη κίτρινη κάρτα και συγκινήθηκε. Εμείς αυτό το οποίο οφείλουμε είναι να την ανεβάσουμε ψυχολογικά, νομίζω όλοι οι προπονητές θα έκαναν το ίδιο πράγμα». 

Βάσια Γιαννακά:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΕΚ. Από μεριάς μας, ξεκινήσαμε πολύ καλά, μπήκαμε συγκεντρωμένες, είχαμε την κατοχή της μπάλας, βγάλαμε στο γήπεδο αρκετά πράγματα τα οποία δουλεύουμε στις προπονήσεις, ωστόσο τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε δεν τις μετουσιώσαμε σε γκολ. Μαθαίνουμε από τα λάθη μας, προχωράμε για τον επόμενο αγώνα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, μία θα χάσεις, μία έρχεσαι ισόπαλος, μία χάνεις, υπάρχουν ανάμεικτα συναισθήματα. 

Χαιρόμαστε που υπάρχει ανταγωνισμός. Η Ομοσπονδία τα τελευταία χρόνια βοηθάει πάρα πολύ, και ο ΠΣΑΠΠ, στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου γυναικών. Τα παιχνίδια είναι αρκετά δυνατά, όπως το σημερινό, και θέλουμε να ελπίζουμε ότι στα επόμενα χρόνια θα παίζουμε και σε καλύτερα γήπεδα, και κόντρα σε καλύτερες ομάδες που θα φέρουν ακόμα μεγαλύτερο ανταγωνισμό». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter