ΓΑΣ Εύνικος-ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών

Για την 20η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Κυριακή 24 Μαρτίου και ώρα 15:00, τον ΓΑΣ Εύνικο. 

Ο Δικέφαλος προέρχεται από την άκρως σημαντική νίκη επί του Νέου Ηρακλή με 92-55, αποτέλεσμα το οποίο τον έφερε στην πρώτη οκτάδα του βαθμολογικού πίνακα. Το σύνολο του Άγγελου Αγγελίδη βρίσκεται στην όγδοη θέση με 24 βαθμούς σε 17 αγώνες. 

Απέναντί του, ο ΓΑΣ Εύνικος, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 77-45 από τον ΟΣΦΠ, και παρέμεινε στην ένατη θέση με 23 βαθμούς σε 17 αγώνες. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του ΕΟΚ TV.

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΓΑΣ Εύνικο, ο προπονητής του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, Άγγελος Αγγελίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου χάσαμε και την αρχηγό μας, Χρύσα Κιλαζίδου, με ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού. Αυτό δυσκολεύει ακόμα περισσότερο το ροτέισον. Παρόλα αυτά, το μαχητικό πνεύμα των κοριτσιών είναι έτοιμο για ακόμα ένα απαιτητικό παιχνίδι, απέναντι σ' ένα πάρα πολύ καλό ρόστερ, όπως είναι του Εύνικου. Πάμε να τα δώσουμε όλα για τη νίκη». 


Κυριακή 24 Μαρτίου 2024
20η αγωνιστική, Α1
3ο Άνω Λιοσίων
15:00, ΓΑΣ Εύνικος-ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ (ΕΟΚ TV)