Με τον Κόσμο του για το πρώτο βήμα πρόκρισης!

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Την προετοιμασία του ενόψει του πρώτου, εντός έδρας, προημιτελικού κόντρα στην ΑΕΚ (27/03, 19:00), ξεκινάει το τμήμα Βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ. 

Το συναρπαστικό κομμάτι του πρωταθλήματος ξεκινάει, με τις παίκτριες του Δικεφάλου να πιάνουν δουλειά ενόψει του πρώτου προημιτελικού, στο PAOK Sports Arena, κόντρα στην ΑΕΚ, προκειμένου να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στους «4» της Volley League γυναικών. 

Κόντρα σ' έναν αντίπαλο, τον οποίον γνωρίζουν καλά, οι «ασπρόμαυρες» θα προετοιμαστούν σε υψηλούς ρυθμούς, μελετώντας το προηγούμενο παιχνίδι, με στόχο να περιορίσουν τα όποια λάθη έγιναν. 

Ο Θάνος Τερζής και οι συνεργάτες του, προσαρμόζοντας το πρόγραμμα των προπονήσεων επάνω στους τομείς, οι οποίοι χρειάζονται βελτίωση, και δίνοντας έμφαση στο τακτικό κομμάτι, το οποίο θα προσαρμοστεί στις ανάγκες του αντιπάλου, θέλουν το σύνολο τους να εμφανιστεί απολύτως έτοιμο σε αυτή την πρώτη κρίσιμη «μάχη». 

Άπαντες στο τμήμα Βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον Κόσμο του Δικεφάλου, να δώσει δυναμικό παρών στο PAOK Sports Arena, προκειμένου με την φωνή και τον παλμό τους να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτριών του ΠΑΟΚ, με στόχο το πρώτο βήμα πρόκρισης στους «4». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter