Β. Νανιτζανιάν: «Στόχος μου το επόμενο προολυμπιακό τουρνουά!»

paok
Κατηγορία: Πυγμαχία

Για την συμμετοχή του στο δεύτερο προολυμπιακό τουρνουά, αλλά και τον επόμενο μεγάλο στόχο του, μίλησε στο acpaok.gr, ο Έλληνας Πρωταθλητής Πυγμαχίας, Βαγγέλης Νανιτζανιάν. 

- Ποια είναι τα συναισθήματα του μετά την συμμετοχή στο προολυμπιακό τουρνουά; Είσαι ικανοποιημένος με την προσπάθεια σου;

- «Αυτό ήταν το δεύτερο προολυμπιακό τουρνουά. Το πρώτο έγινε το 2023 στην Πολωνία ήταν Πανευρωπαϊκό. Το δεύτερο ήταν Παγκόσμιο, με πολύ δυνατούς αθλητές από κάθε χώρα απ' όλο τον κόσμο, στο οποίο την πρόκριση θα έπαιρναν μόλις οι τέσσερεις. Έκανα δύο καλές και δυνατές νίκες, ωστόσο στον τρίτο μου αγώνα αντιμετώπισε τον Γεωργιανό Πρωταθλητή, ο οποίος έχει πολύ μεγάλη εμπειρία. Είχα από τις πιο δύσκολες κληρώσεις στο τουρνουά αυτό, αλλά δεν σημαίνει ότι θα το παρατήσω. Με πεισμώνει ακόμα παραπάνω αυτό. Το τουρνουά ήταν καλά οργανωμένο και μας παρείχαν όλες τις ανέσεις». 

- Ποια είναι η συνέχεια για εσένα; Ο επόμενος στόχος σου;

- «Στόχος είναι το επόμενο προολυμπιακό τουρνουά, το οποίο γίνεται τον Μάιο στην Ταϊλάνδη. Πριν από αυτό, είναι το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το οποίο θα γίνει στην Σερβία, και είναι ένας μικρός στόχος και προετοιμασία για την πρόκριση του προολυμπιακού τουρνουά». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter