ΠΑΟΚ-ΑΕΣΧ Πυλαίας

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Για την 20η αγωνιστική της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τετάρτη 27 Μαρτίου και ώρα 19:30, στο «Σπίτι του Χάντμπολ», τον ΑΕΣΧ Πυλαίας. 

Ο Δικέφαλος μετά τη νίκη του με 23-29 στην Έδεσσα επί του Αερωπού, επέκτεινε το νικηφόρο σερί του στους πέντε αγώνες και παρέμεινε στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα. Το σύνολο του Στέλιου Σεϊρεκίδη βρίσκεται στην τρίτη θέση με 27 βαθμούς σε 19 αγώνες. 

Απέναντί του, ο ΑΕΣΧ Πυλαίας, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από τον ΟΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή με 22-39, και παρέμεινε στην έβδομη θέση με 14 βαθμούς σε 19 παιχνίδια. 

Άπαντες στο τμήμα Χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον Κόσμο, να δώσει δυναμικό παρών στο Γήπεδο Μίκρας, στηρίζοντας την προσπάθεια των παικτών του Δικεφάλου, ενόψει και της παρουσίας τους στο Final-4 Κυπέλλου στην Χαλκίδα στις 6-7 Απριλίου.

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, ο Τάσος Τσαμουρίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Όπως κάθε παιχνίδι, έτσι και αυτό μπορεί να κρύβει δυσκολίες. Εμείς από την πλευρά μας, είμαστε 100% έτοιμοι για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα και να συνεχίσουμε το σερί των νικών, καθώς έρχεται δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο». 


Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024
20η αγωνιστική, Handball Premier
Σπίτι του Χάντμπολ
19:30, ΠΑΟΚ-ΑΕΣΧ Πυλαίας (AC PAOK TV)