Πολύτιμη νίκη επί του ΝΟ Χανίων για τον ΠΑΟΚ!

paok
Κατηγορία: Πόλο Γυναικών

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Πόλο γυναικών ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο τον ΝΟ Χανίων με 11-10 , στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α1.

Ο Δικέφαλος ξεκίνησε δυναμικά στο πρώτο οκταλεπτο, πετυχαίνοντας πέντε σερί γκολ, τα οποία ήρθαν από τις Μπίκου (δις), Ντόνα-Τσιάκα (δις) και Γραικού, με τις φιλοξενούμενες να μειώνουν σε 5-1. Ο ΠΑΟΚ με την Ντόνα-Τσιακα έκανε το 6-1, με αυτό να είναι το τελικό σκορ του πρώτου οκταλέπτου.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο ΝΟ Χανίων μείωσε σε 6-2, με τον Δικέφαλο να απαντάει με τις Μπίκου και Κοντονή σε 8-2. Το τελικό σκορ του πρώτου μέρους διαμορφώθηκε σε 8-5.

Στην επανάληψη, οι «ασπρόμαυρες» άνοιξαν και άλλο την διαφορά τους χάρη σε γκολ της Κοντονή, 9-5. Ο ΝΟ Χανίων έκανε το 9-7, με αυτό να είναι το τελικό σκορ του τρίτου οκταλέπτου.

Στο τέταρτο, τελευταίο και πιο καθοριστικό οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ πέτυχε πρώτος γκολ με την Μπίκου, 10-7, οι φιλοξενούμενες μείωσαν, 10-8, με την Κοντονή να δίνει και πάλι... αέρα τριών τερμάτων, 11-8. Κάνοντας πολύ διαχείριση του προβαδίσματος, οι παίκτριες του ΠΑΟΚ πήραν ακόμα μία σημαντική νίκη με 11-10. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα της Χρύσας Χατζέλλη, το Σάββατο 6 Απριλίου και ώρα 16:00, κόντρα στον Πανιώνιο, εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α1.

Οκταλεπτα: 6-1, 2-4, 1-2, 2-3

ΠΑΟΚ (Χρύσα Χατζέλλη): Γκανγκλ, Μπίκου 4, Παρασκευοπούλου, Τζελεπη, Ταυρίδου, Χρονοπούλου, Γραικού 1, Γιαμπασάκου, Φλώρου, Ντόνα-Τσιάκα 4 , Κοντονή 2, Νιαρχάκου , Σύκα-Λεριώτη, Κολτσίδα, Χριστοφορίδου.