Δεν τα κατάφερε κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Για την 5η αγωνιστική της Β' Φάσης του G1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo υποδέχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Μαρτίου, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο τον Γ.Σ Απόλλων Σμύρνης, γνωρίζοντας την ήττα με 12-22.

Ο Δικέφαλος στο πρώτο οκτάλεπτο βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2, με τους Καρατζά και Κεχαλαρη να μειώνουν στη συνέχεια σε 2-3. Η απόσταση του ενός γκολ παρέμενε, με τον Δικέφαλο να μειώνει σε δύο περιπτώσεις, με τον Κουγιούνη σε 3-4 και Καπράγκο σε 4-5. Το τελικό σκορ του πρώτου οκταλέπτου διαμορφώθηκε στο 4-6. 

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, η διαφορά αυξήθηκε, 5-10, με τον Κεχαλάρη να μειώνει σε 6-10. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το 6-11, με αυτό να είναι το τελικό σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Γεμάτο ήταν επιθετικά και το τρίτο οκτάλεπτο. Οι «ασπρόμαυροι» προσπάθησαν να πλησιάσουν στο σκορ, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε, με το τρίτο οκτάλεπτο να τελειώνει στο 11-16. 

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 12-22.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, το Σάββατο 6 Απριλίου και ώρα 15:00, κόντρα στον Ολυμπιακό, εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Β' Φάσης του G1.

Οκταλεπτα: 4-6, 2-5, 5-5, 1-6

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Νταλάρας 1, Λασκαρίδη , Προσινικλής Ν. , Καπράγκος 1, Κεχαλάρης 3, Τσολακούδης , Ξυλάς, Ντέλιτς 2, Προσινικλής Π. 1, Κόουπμαν 1, Κουγιούνης 1, Σάλεχ 1, Σιορδίλης, Καρατζάς 1.