Η μεικτή ζώνη του Άρης-ΠΑΟΚ Morris

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Οι δηλώσεις του Θαλή Θεοδωρίδη και της Παναγιώτας Αργυρίου, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ Morris επί του Άρη με 0-4, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α' Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Ποδοσφαίρου γυναικών. 

Θαλής Θεοδωρίδης:

«Ήταν ένα παιχνίδι Κυπέλλου το οποίο αντιμετωπίσαμε με την απόλυτη συγκέντρωση και σοβαρότητα, όπως όλα τα παιχνίδια. Ξεκουράσαμε πολλές παίκτριες μας, δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε πάρα πολλές παίκτριες, οι οποίες δεν τον έχουν και είναι νεαρότερες. Ανταποκρίθηκαν πλήρως στις συνθήκες του αγώνα, σ' ένα γήπεδο το οποίο δεν ήταν σε καλή κατάσταση και αυτό μας δημιούργησε πολλά προβλήματα. Δεν παύει να είναι ένα παιχνίδι ΠΑΟΚ-Άρης, όπου όποια και να είναι η κατάσταση των δύο ομάδων, πρόκειται για ένα ντέρμπι. Συνεχίζουμε στον θεσμό του κυπέλλου, τον οποίο θέλουμε να κατακτήσουμε όπως και το πρωτάθλημα. Θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη και την πρόκριση επί του Άρη, στον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος σήμερα έχει τα γενέθλια του». 

Παναγιώτα Αργυρίου:

«Είμαστε πολύ χαρούμενες για την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Ιδιαίτερα εγώ που σκόραρα. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή που με εμπιστεύτηκε. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά για το παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στη Λάρισα». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter