ΠΑΟΚ Morris-ΑΕΛ

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Για την 21η αγωνιστική της Women's Football League, ο ΠΑΟΚ Morris υποδέχεται την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 16:00, στο Δημοτικό Γήπεδο Νέων Επιβατών, την ΑΕΛ. 

Οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες», μετά την πρόκριση τους στους «8» του Κυπέλλου με την επικράτησή τους με 0-4 επί του Άρη, επιστρέφουν στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος. Ο Δικέφαλος βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 55 βαθμούς σε 19 αγώνες. 

Απέναντί τους, η ΑΕΛ, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 2-1 των Ελπίδων Καρδίτσας, και ανέβηκε στην έβδομη θέση με 27 βαθμούς σε 20 αγώνες. 

Η είσοδος θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ. 

Για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Morris, Θαλής Θεοδωρίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Έχουμε προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά για το αυριανό παιχνίδι. Προερχόμαστε από μία πολύ ωραία εμφάνιση και νίκη επί του Άρη, η οποία έφερε την πρόκριση στους «8» του κυπέλλου. Θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες και καλές εμφανίσεις, να παραμείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας, ο οποίος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτός ο στόχος περνάει από το τρίποντο στον αυριανό αγώνα κόντρα στην Λάρισα». 

 

Κυριακή 31 Μαρτίου 2024
21η αγωνιστική, WFL
Δημοτικό Γήπεδο Νέων Επιβατών
16:00, ΠΑΟΚ Morris-ΑΕΛ