ΠΑΟΚ mαteco-Κένταυρος

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Σάλας

Για τον πρώτο προημιτελικό της Futsal League B', ο ΠΑΟΚ mαteco υποδέχεται την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 13:30, στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας 3, τον Κένταυρο. 

Οι «μάχες» για τον μεγάλο στόχο του Δικεφάλου, ξεκινούν από την Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ mαteco θέλει να κάνει ένα πρώτο μεγάλο βήμα, ώστε να δώσει το παρών στο Final-4 πρωταθλήματος, έχοντας ως στόχο την άνοδο στην Super League. 

Άπαντες στο τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον Κόσμο του Δικεφάλου, να δώσει δυναμικό παρών, στηρίζοντας την μεγάλη προσπάθεια των αθλητών. 

Για την πρόκριση στην επόμενη φάση και σε περίπτωση από μίας νίκης μεταξύ των ομάδων, θα μετρήσει η συνολική διαφορά των τερμάτων (και όχι
τα εκτός έδρας γκολ). Εάν οι δύο ομάδες έχουν επιτύχει ίδιο αριθμό τερμάτων και στα δύο παιχνίδια, τότε στον επαναληπτικό αγώνα θα ακολουθηθεί η διαδικασία της παράτασης και εάν προκύψει εκ νέου ισοπαλία, τότε ακολουθεί η διαδικασία των πέναλτι (από πέντε η κάθε ομάδα).

Για τον πρώτο προημιτελικό κόντρα στον Κένταυρο, ο προπονητής του ΠΑΟΚ mαteco, Λεωνίδας Παπαδόπουλος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Όλη την χρονιά προετοιμαζόμαστε γι' αυτούς τους αγώνες. Θεωρώ ότι η ομάδα είναι έτοιμη να αντιμετωπίζει οποιαδήποτε δυσκολία και να φτάσει στον στόχο της. Θέλουμε την στήριξη του κόσμου σε αυτό το πρώτο βήμα, ο οποίος μας δίνει δύναμη και κίνητρο σε κάθε δευτερόλεπτο που θα κυλήσει στο παιχνίδι». 


Κυριακή 31 Μαρτίου 2024
1ος προημιτελικός, Futsal League B'
Σπίτι του Χάντμπολ
13:30, ΠΑΟΚ mαteco-Κένταυρος