Κυριαρχικός και διψασμένος έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Σάλας

Το πρώτο βήμα πρόκρισης στο Final-4 έκανε ο ΠΑΟΚ mαteco, επικρατώντας στον πρώτο προημιτελικό του Κενταύρου με 5-0. 

Κυριαρχικός καθόλη την διάρκεια του αγώνα ήταν ο Δικέφαλος, κόντρα σ' έναν αντίπαλο ο οποίος αμυνόταν μαζικά, τις περισσότερες φορές μάλιστα έξω από την περιοχή του. 

Ο ΠΑΟΚ mαteco προσπαθούσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, χάνοντας πολύτιμες ευκαιρίες. Τον... χορό των γκολ άνοιξε ο Χαρπίδης, ο οποίος με εξαιρετικό πλασέ έκανε το 1-0. Η κυριαρχία του Δικεφάλου «εξαργυρώθηκε» και με δεύτερο τέρμα, το οποίο ήρθε από εύστοχη εκτέλεση δεκάμετρου του Τσιούχα, διαμορφώνοντας το 2-0 το οποίο ήταν και τελικό σκορ στο πρώτο ημίχρονο. 

Ίδια εικόνα του παιχνιδιού υπήρξε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον ΠΑΟΚ mαteco να επιβάλλει πλήρως τον ρυθμό του, ελέγχοντας την αναμέτρηση σε όλη την διάρκεια της. Ο Λιώνης κέρδισε πέναλτι, με τον Αναστασιάδη να εκτελεί εύστοχα για το 3-0, μόλις στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου. 

Στο 27ο λεπτό, στην μοναδική ευκαιρία την οποία δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι σε όλο το παιχνίδι, αυτή σταμάτησε επάνω στην εκπληκτική απόκρουση του Κορδαλή. 

Η ασπρόμαυρη κυριαρχία συνεχίστηκε, με τον Δικέφαλο να φτάνει και σε τέταρτο γκολ, αυτή την φορά με... δράστη τον Αμβρόσιο Παπαδόπουλο. 

Το... κερασάκι στην πενταόροφη τούρτα του ΠΑΟΚ mαteco έβαλε ο Αναστασιάδης, ο οποίος με υπέροχο συρτό πλασέ έκανε το 5-0, το οποίο ήταν και τελικό σκορ για την αναμέτρηση. 

Ο επαναληπτικός μεταξύ των δύο ομάδων, είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 7 Απρίλιου.