Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ mαteco-Κένταυρος

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Σάλας

Οι δηλώσεις των Λεωνίδα Παπαδόπουλου, Στέργιου Χαρπίδη και Τάσου Αναστασιάδη, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ mαteco επί του Κενταύρου με 5-0, στο πλαίσιο του πρώτου προημιτελικού της Futsal League B'.

Λεωνίδας Παπαδόπουλος:

«Ο Κένταυρος είναι μία πολύ καλή ομάδα. Δυσκολευτήκαμε πολύ αλλά καταφέραμε να έχουμε αυτό το καλό αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά τίποτα δεν τελείωσε. Ευελπιστούμε ότι θα είμαστε έτοιμοι για τον δεύτερο αγώνα και θα καταφέρουμε να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Ο δεύτερος αγώνας ξεκινάει για εμάς από το 0-0, δεν έχει τελειώσει τίποτα, καθώς στην σάλα έχουμε δει πολλά αποτελέσματα να ανατρέπονται, είναι ένα άθλημα πολύ γρήγορο με πολλές ανατροπές. Εννοείται πως δεν εφησυχαζόμαστε». 

Τάσος Αναστασιάδης:

«Δεν έχουμε τελειώσει ακόμα την δουλειά μας, πήραμε απλά το πρώτο ημίχρονο από την φάση. Συνεχίζουμε με την ίδια σοβαρότητα. Σήμερα ήμασταν πολύ καλοί, κρατάμε την ίδια εικόνα και για το δεύτερο παιχνίδι, ώστε να προκριθούμε και να φτάσουμε στον στόχο μας. Θέλω να αφιερώσω το πρώτο γκολ στην μητέρα μου, η οποία σήμερα έχει τα γενέθλια της, και το δεύτερο στον κόσμο ο οποίος έδωσε δυναμικό παρών και μας βοήθησε τα μέγιστα ώστε να έρθει αυτό το καλό αποτέλεσμα». 

Στέργιος Χαρπίδης:

«Αυτή η νίκη σήμαινε πάρα πολλά για εμάς. Πρώτον γιατί δείξαμε ότι μετά απ' όλη αυτή την χρονιά που κάναμε, με κόπο, να εφαρμόσουμε όλα αυτά τα οποία θέλαμε στον αγωνιστικό χώρο. Όλη την χρονιά προετοιμαζόμασταν γι' αυτά τα παιχνίδια, και νομίζω ότι μπορέσαμε να δείξουμε ποιος είναι ο κυρίαρχος και στο γήπεδο αλλά και σε όλο το πρωτάθλημα. Φυσικά το δεύτερο παιχνίδι ξεκινάει πάλι από το μηδέν. Η σάλα δεν είναι όπως το εντεκάρι, δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος με 5-0 σκορ. Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, εκτός έδρας. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμα, απλά ένα πρώτο βήμα για τον στόχο μας». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter