Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ Morris-ΑΕΛ

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Οι δηλώσεις του Θαλή Θεοδωρίδη και της Μαρίας Γκούνη, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ Morris επί της ΑΕΛ με 3-0, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Women's Football League. 

Θαλής Θεοδωρίδης:

«Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο υποχρεωτικά και βάση προγράμματος έπρεπε να κερδίσουμε. Οι παίκτριες μας μπήκαν μέσα, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, χάσαμε πολλά εύκολα γκολ τα οποία δεν χάνονται. Παρόλα αυτά, βρήκαμε τα γκολ, δεν κινδυνεύσαμε, εκτός από μία φάση στα τελευταία λεπτά. Δώσαμε χρόνο στα νεαρότερα κορίτσια, δοκιμάσαμε διαφορετικά σχήματα, διότι στο κύπελλο έχουμε την μείωση των απαιτούμενων ξένων, και προετοιμαζόμαστε και γι' αυτό. Πήραμε πράγματα από παίκτριες, οι οποίες μας έδειξαν ότι μπορούμε να στηριχτούμε σε αυτές. Δεν έχω κάποιο παράπονο, συνεχίζουμε, είμαστε ακόμα πιο κοντά στον στόχο μας. Όσο αδειάζει η κλεψύδρα του πρωταθλήματος, αυτός είναι ο στόχος, να παίρνουμε τα τρίποντα, ώστε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. 

Η αναποτελεσματικότητα σίγουρα λύνεται. Όταν κάνεις πάρα πολλές φάσεις, και χάνεις εύκολα γκολ, αυτό οφείλεται στο κομμάτι της συγκέντρωσης, αφού η ποιότητα τους είναι αδιαμφισβήτητη. Έχουμε δεινές σκόρερ, θέλει περισσότερη δουλειά στην προπόνηση, μεγαλύτερη συγκέντρωση στην τελική φάση. Το ανησυχητικό θα ήταν να μην δημιουργούσαμε φάσεις. Εφόσον κάνουμε 10-15 τελικές σε κάθε παιχνίδι, και καταφέρνουμε να σκοράρουμε γκολ, όχι όσα θέλουμε, σημαίνει ότι είμαστε σε καλό δρόμο αλλά χρειάζεται να δουλέψουμε περισσότερο και σε αυτό το κομμάτι, έτσι ώστε στα επόμενα παιχνίδια να έχουμε μεγαλύτερη έφεση στο σκοράρισμα». 

Μαρία Γκούνη:

«Είμαστε πολύ χαρούμενες αφού φτάνουμε όλο και περισσότερο κοντά στον στόχο μας, ο οποίος είναι το πρωτάθλημα. Προερχόμασταν από ισοπαλία, γι' αυτό θέλαμε να κερδίσουμε αυτοπεποιήθηση με μία νίκη. Σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να κερδίζουμε, για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Είμαι πολύ χαρούμενη που σκόραρα για την ομάδα μου. Συνολικά είχαμε μία καλή απόδοση κόντρα σε μία αξιόμαχη ομάδα. 

Εφόσον η ομάδα προηγείται στο σκορ, και δεν την φέρνω σε ρίσκο, θέλω να βοηθήσω και στο επιθετικό κομμάτι. Εννοείται ότι θα πάω όπου πρέπει για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει αυτό το οποίο θέλει». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter