Οι πρωταθλητές Sambo του ΠΑΟΚ μιλούν για τους στόχους τους! (pics)

paok
Κατηγορία: Sambo

Οι Πρωταθλητές Sambo του ΠΑΟΚ, Νικόλαος Μάρκου, Γιώργος Καλάνοβ, Στυλιανός Τιτόπουλος και Βασίλης Δαμιανίδης, μίλησαν στο acpaok.gr, μετά την εξαιρετική παρουσία τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. 

Νικόλαος Μάρκου (Χρυσό μετάλλιο στις κατηγορίες -46κ. και -50κ.):

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος για την κατάκτηση των δύο χρυσών μεταλλίων. Είναι αποτέλεσμα των προπονήσεων που κάνω, οι οποίες αποδίδουν. Έχουμε να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο για να κατακτήσουμε κι' άλλους στόχους. 

Όσον αφορά του επόμενους στόχους μου, θα συνεχίσω να κάνω δυνατές προπονήσεις, όσο περισσότερο μπορώ. Θα συνεχίσω να ασχολούμαι με τις πολεμικές τέχνες, προκειμένου να κατακτήσουμε ανώτερες διακρίσεις, να πάρουμε δηλαδή μία διάκριση σε μία διεθνή διοργάνωση, ή να εκπροσωπήσουμε την χώρα μας σε μία μεγάλη διοργάνωση. 

Ένας στόχος που έχω θέσει για το μέλλον είναι η διάκριση σε κάποιο πανευρωπαϊκό, το οποίο θα εξασφαλίσει όχι μόνο την μοριοδότηση μου, αλλά και την συνέχεια της αθλητικής καριέρας μου. Επόμενοι στόχοι είναι να μαθαίνω όσο μπορώ περισσότερα για το άθλημα, ώστε να γίνω ακόμα καλύτερος». 

Γιώργος Καλάνοβ (Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία -42κ.):

«Νιώθω πολύ περήφανος και χαρούμενος, διότι φαίνεται πως οι προπονήσεις μου με βοήθησαν να κατακτήσω το χρυσό μετάλλιο. Θα συνεχίσω με τον ίδιο ρυθμό, θέλοντας να αγωνιστώ σε κάποια ευρωπαϊκή ή παγκόσμια διοργάνωση. 

Τα επόμενα μου βήματα είναι να συνεχίσω τις προπονήσεις, έτσι ώστε να πάω στους Βαλκανικούς Αγώνες Sambo, ελπίζοντας την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, το οποίο θα μου δώσει την πρόκριση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. 

Οι μελλοντικοί στόχοι μου είναι η κατάκτηση όσο περισσότερων πρωταθλημάτων, θέλοντας να εξασφαλίσω την μοριοδότηση μου. Θα ήθελα να διδάσκω JUDO ως χόμπι ή ως δουλειά». 

Στυλιανός Τιτόπουλος (Ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των -64κ.):

«Είμαι περήφανος και ευτυχισμένος, διότι οι κόποι μου όλο αυτόν τον καιρό απέδωσαν. Η προετοιμασία και ο ιδρώτας γι' αυτό το πρωτάθλημα, απέδωσαν, όντας παράλληλα περήφανος που θα εκπροσωπήσω την Ελλάδα σε διεθνή τουρνουά. 

Μελλοντικά έχω θέσει ως στόχο να εκπροσωπώ την χώρα μου. Θα ήθελα να περάσω τις γνώσεις μου και τις ικανότητες μου και σε άλλους αθλητές, είτε ως επάγγελμα, είτε ως χόμπι, κυρίως για να δώσω ένα αθλητικό πρότυπο στη νέα γενιά. 

Τα επόμενα μου βήματα είναι η συνέχεια της καθημερινής προπόνησης, να μην παρατήσω τους στόχους μου, και να κατακτήσω το χρυσό μετάλλιο την επόμενη φορά».

Βασίλης Δαμιανίδης (Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των -71κ.):

«Είμαι πολύ χαρούμενος διότι οι προπονήσεις όλο αυτόν τον καιρό, αποδίδουν. Το μετάλλιο είναι η αναγνώριση ότι οι κόποι που κάνω αξίζουν. 

Θα συνεχίσω να κάνω όσο μπορώ πιο εντατικές προπονήσεις, διότι οι στόχοι μου δεν σταματούν στο πανελλήνιο, αλλά σε μεγαλύτερα τουρνουά και εκτός Ελλάδος. 

Θα ήθελα να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ, κάτι το οποίο σημαίνει συμμετοχή σε διεθνή πρωταθλήματα, ώστε να εξασφαλίσω και την μοριοδότηση, αλλά και γενικότερα θέλω να φτάσω ψηλά». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter