Η Πυγμαχία του ΠΑΟΚ και η KARAVCO SA, μαζί!

paok
Κατηγορία: Πυγμαχία

Το τμήμα Πυγμαχίας του ΠΑΟΚ, ανακοινώνει την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία «KARAVCO SA», η οποία θα σταθεί δίπλα στις ανάγκες του τμήματος του Δικεφάλου. 

Λίγα λόγια για την KARAVCO SA...

Η εταιρεία KARAVCO SA αξιοποιώντας την πορεία και εμπειρία πενήντα πέντε ετών πρωταγωνιστεί και δραστηριοποιείται ηγετικά σε έναν από τους βασικούς τομείς της Ελληνικής οικονομίας, τον κατασκευαστικό κλάδο της βιομηχανίας επίπλου.

Στο πλαίσιο του καθαρά επιχειρηματικού της ρόλου, αντιπροσωπεύει και διαθέτει μερικούς από τους κορυφαίους ομίλους παραγωγής υλικών και εξαρτημάτων επίπλου παγκοσμίως, λειτουργεί ως προωθητικός παράγοντας της εξωστρέφειας της ελληνικής οικονομίας κάνοντας εξαγωγές στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, αλλά και ως παράθυρο στο αύριο με αξιόλογες πρωτοβουλίες.

Η εταιρία KARAVCO SA αποτελεί αδιαμφησβήτητά έναν δυναμικό συνεργάτη για κάθε ενδιαφερόμενο όσον αφορά τις πολυάριθμες απαιτήσεις του κλάδου των επίπλων, των ιδιαίτερων διακοσμητικών και αρχιτεκτονικών εφαρμογών, καθώς και τις πολύπλευρες ανάγκες του οικιακού, του ξενοδοχειακού, του ιατρικού και του ναυτιλιακού εξοπλισμού.

Δύο από τους κύριους στόχους της εταιρείας είναι η προώθηση του σεβασμού προς το περιβάλλον και η βελτίωση της ποιότητας της ζωής των καταναλωτών. Στο πλαίσιο αυτό η εταιρία εγγυάται τον συνεχή εμπλουτισμό της γκάμας της με καινοτόμα προϊόντα σχεδιασμένα με βάση τις αρχές της κυκλικής οικονομίας και παράλληλα στην έρευνα και εφαρμογή νέων βιώσιμων παραγωγικών μεθόδων και διαδικασιών.

https://karavco.com/el/karavco-sa/

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter