Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Οι δηλώσεις των Γιόσκο Μιλενκόσκι και Δημοσθένη Λινάρδου, μετά την αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, για τον πρώτο τελικό του Λιγκ Καπ «Ν. Σαμαράς». 

Γιόσκο Μιλενκόσκι:

«Δε θέλω να μιλήσω τώρα για ενέργεια και για το τι έγινε. Θα μιλήσω μετά το δεύτερο παιχνίδι, όπου στόχος μας είναι να πάρουμε μια καθαρή νίκη. Αν δε γίνει αυτό από τη Δευτέρα κιόλας θα ξεκινήσουμε να σχεδιάζουμε τη νέα σεζόν. Δεν ξέρω το λόγο, αλλά δεν παίζουμε όπως θα έπρεπε στην έδρα μας σε αντίθεση με τα εκτός έδρας παιχνίδια. Πρέπει να το δούμε αυτό».

Δημοσθένης Λινάρδος:

«Καταρχάς να ευχαριστήσουμε τον κόσμο, ο οποίος ήρθε να μας στηρίξει, αλλά εν τέλη τους απογοητεύσαμε. Έχουμε όλοι μεγάλη στεναχώρια. Δυστυχώς το παιχνίδι δεν χωράει ιδιαίτερης ανάλυσης, διότι όταν παίζεις κόντρα σε μία ομάδα όπως είμαστε εμείς, ή ο Παναθηναϊκός, ή ο Ολυμπιακός, ή ο Μίλωνας, καλές ομάδες, αν δεν τις πιέσεις από το σερβίς δεν έχεις πολλές πιθανότητες να κερδίσεις. Εγώ θεωρώ ότι το σερβίς ήταν το κλειδί. Εμείς δεν ήμασταν σε καλή μέρα, ενώ ο Παναθηναϊκός είχε εξαιρετική υποδοχή και την ανάλογη ανάπτυξη από τον πασαδόρο τους. Ενόψει του επαναληπτικού όλα τα σενάρια είναι πιθανά. Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε, για τους εαυτούς μας καταρχάς, για τον οργανισμό, για όλους μας επηρεάζουν. Ευελπιστώ την Κυριακή να δείξουμε άλλο πρόσωπο και να ανταπεξέλθουμε». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter