Η μεικτή ζώνη του ΑΣΕ Δούκα-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Οι δηλώσεις του Στέλιου Σεϊρεκίδη και Βίκτορ Γκιγκόφ, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΑΣΕ Δούκα με 22-27, στο πλαίσιο του ημιτελικού του Final-4 Κυπέλλου Ελλάδος Χάντμπολ ανδρών. 

Στέλιος Σεϊρεκίδης:

«Είναι σημαντικό το ότι ήμασταν στο Final-4, είναι σημαντικό ότι περάσαμε στον τελικό, εκεί όπου θα δώσουμε πάλι το 100% μας. Σίγουρα ήταν ένα παιχνίδι συγκέντρωσης το σημερινό, ένα παιχνίδι στο οποίο λειτούργησε πολύ καλά η άμυνα μας και αυτή πιστεύω ότι μας έδωσε τη νίκη. Σίγουρα θα πρέπει να διορθώσουμε αύριο πολλά πράγματα στην επίθεση μας, για να μπορέσουμε να πάρουμε το τρόπαιο. Δεν προλαβαίνουμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα στο παιχνίδι μας, αλλά θα εμβαθύνουμε αρκετά σε κάποιες λεπτομέρειες που φάνηκαν στο παιχνίδι, ώστε να κρατήσουμε το μυαλό του κάθε παίκτη σε υψηλά στάνταρ όσον αφορά την ψυχολογία του. Κλειδί σε παιχνίδι όπως το σημερινό, αλλά και το αυριανό, είναι η συγκέντρωση, η ωριμότητα στο παιχνίδι και το πάθος των παικτών στο να παίζουμε σαν ένα». 

Βίκτορ Γκιγκόφ:

«Θέλω να τους συγχαρώ όλους. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, για το οποίο ήμασταν προετοιμασμένοι, γνωρίζοντας ποια είναι η ομάδα του Δούκα. Έχουν πολύ καλούς παίκτες, αλλά εμείς αποδείξαμε ότι είμαστε μία πολύ καλή ομάδα, παίζουμε σαν ένα, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας, οι οποίοι ήταν φανταστικοί καθόλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Θα προσπαθήσουμε αύριο να φέρουμε στην Θεσσαλονίκη». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter