Την πρόκριση ΕΜΕΙΣ! Κένταυρος-ΠΑΟΚ mαteco

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Σάλας

Για τον δεύτερο προημιτελικό της Futsal League B', ο ΠΑΟΚ mαteco ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Κυριακή 7 Απριλίου και ώρα 10:30, τον Κένταυρο Βριλησσίων.

Ο Δικέφαλος μετά την επικράτησή του στην Θεσσαλονίκη με 5-0, έχει ξεκάθαρο πλεονέκτημα πρόκρισης, το οποίο θέλει να επιβεβαιώσει και στον δεύτερο αγώνα, προκειμένου να βρεθεί στο Final-4 του πρωταθλήματος. 

Το σύνολο του Λεωνίδα Παπαδοπούλου γνωρίζει απόλυτα πως τίποτα δεν κρίνεται από το πρώτο παιχνίδι, και προετοιμάστηκε σκληρά με στόχο την πρόκριση. 

Για την πρόκριση στην επόμενη φάση και σε περίπτωση από μίας νίκης μεταξύ των ομάδων, θα μετρήσει η συνολική διαφορά των τερμάτων (και όχι τα εκτός έδρας γκολ). Εάν οι δύο ομάδες έχουν επιτύχει ίδιο αριθμό τερμάτων και στα δύο παιχνίδια, τότε στον επαναληπτικό αγώνα θα ακολουθηθεί η διαδικασία της παράτασης και εάν προκύψει εκ νέου ισοπαλία, τότε ακολουθεί η διαδικασία των πέναλτι (από πέντε η κάθε ομάδα).

Για τον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Κένταυρο Βριλησσίων, ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Την Κυριακή θέλουμε να τελειώσουμε ό,τι ξεκινήσαμε. Το σημαντικότερο είναι να καταλάβουν όλοι οι ποδοσφαιριστές μας ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει, παρά το 5-0 του πρώτου αγώνα. Θα ήταν ευχάριστο αν είχαμε τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας, καθώς ο αγώνας είναι στις 10:30 το πρωί και δεν παίζει κάποιο άλλο τμήμα του ΠΑΟΚ μας». 


Κυριακή 7 Απριλίου 2024
2ος προημιτελικός, Futsal League B' 
Α.Κ. «Planet-Cosmos»
10:30, Κένταυρος-ΠΑΟΚ mαteco